Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Shorts

Byxor i halv storlek eller shorts, som de kallas, har alltid haft den oumbärliga funktion, att märka varmare tider. Man vet att när den första person spottas gående genom staden i ett par denim shorts, så är sommaren för allvar på väg. Så är det tiden till att lägga solglasögonen och ett par trendiga shorts i den virtuella inköpskorgen, för att sommaren ska mötas med stil.

View more
Page 1 of 2

Ett tecken på sommar

Kan du inte vänta till solens gyllene strålar når den svenska jord i en sådan grad, att vi kallar det sommar. Nej, så kan du redan nu förbereda din garderob på sommarens hoppfulla eskapader. Köp ett par trendiga shorts här hos 2trendy och låt din garderob utvidga, att varmare tider är på väg. Här i vårt online utställningsfönster kan du hitta det senaste modet av shorts. Du kan både hitta klassiska och nytänkande shorts. eller shorts i färgerna grön, svart, beige eller röd. Ett av de senaste mode träck inom herrshorts är den uppböjda byxkanten, som har blivit använt för att ge shortsen en spännande kontrast. Se denna tendens hos bland andra Brand8 och Bellfields shorts. Du kan hitta många spännande shorts från både danska och utländska mode giganter som Just Junkies, Gabba, Minimum, Panuu och många fler. Ta en närmare kik på urvalet ovanför denna text. Nedan kan du läsa mera om historien bakom de korta byxorna.

Årgång 1900

De korta byxor som går ner till knäna blev första gång sett under 1900-talet, där cirkusartister introducerade silke shortsen till världen. Det var dock isär de tuffa boxare och de snabb löpande fotbollsspelarna som var först till att ta till sig shortsens konstanta användning. Under 1930 talet kunde shortsen ses på gatan hos både den kvinnliga och manliga befolkningen, där bland annat de kvinnliga trendsättarna fick snabbt ett brett urval som de kunde utöka i sin garderob.

Gratis leverans

Vi hoppas, att du har haft en behaglig upplevelse med din shopping i våran webshop. Det är vårt mål, att kunna leverera ett exklusivt urval av det läckraste mode inom herrmodet. Inte bara ett brett urval, utan det riktiga. Ett sortiment, som hittar det bästa danska och utländska brands i modeindustrin. Hos 2trendy hittar du också allt det nyaste inom herrmodet, checka exempelvis ut vårt moderna urval av kortärmade skjortor. Nu när du har scrollat igenom vår virtuella klädbutik, tittat närmare på vårt urval av shorts och hittat det helt riktiga - så erbjuder vi en gratis leverans, när man handlar över ett visst belopp. Vi skickar alltid ut paketet samma dag, dvs om du beställer innan 16.30. På det viset kan du snabbt komma in i dina nya shorts och förhoppningsvis möta en varmare och minnesvärd sommar.