Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Flugor

Den klassiska eleganta typen

Slipsen är en av de mest omtyckta accessoarer för den manliga trendsättaren. Men hur långt tillbaks i tiden skall vi gå för att hitta slipsens spår? Det är inga riktiga svar men därimot massor med gissningar. De tidigaste spår hittar man i Kina år 250 f.Kr. där befälhavare använde slipsen som en symbolisk del av sin påklädning. Det sägs även att slipsen blev använd utav högt uppsatta soldater i det gamla Rom. Den egentliga födsel på den internationella modecenen kom dock först i 1660, där den sista sidan om kriget mellan Tyrkiet och Kroatien blev skriven. Här åkte de kroatiska soldater till byarnas by, Paris, för att fira livet och segern. I deras festlighet bara alla kroater en speciell kravatt som den franska monark Ludvig XIV fattade tycke för. Han kallade kravatten för en "cravate" efter det franska ordet för kroat. Detta var starten för slipsen som senare blev älskad utav världens alla modeälskare. I 1800-talet blev kravatten populär på allvar. Den var en fast del utav festkläderna och var nästan alltid sydd i svart eller vitt silke och ibland även fin bomull. I slutet av 1800-talet fick denna eleganta kravatt, namnet slips. 

Slipsen i dag

I dag är slipsen inte förknippad med militärklädsel eller ordet "cravate" mer. Idag är slipsen ett av de mest säljande accessoarer som används både i arbetslivet eller vid anledningar där man har speciell fokus på ens framtoning. Hos 2trendy erbjuder vi ett brett utbud av slips, fluga och hängslen - så du alltid kan framstå elegant. Här hittar du ett utbud av snygga slipsar i olika färger. Klassiska slipsar som kan ge det sista eleganta touch. Om du har tänkt att gå "all in" så har vi även slips, hängslen och ärmhållare i ett och samma paket.  

Rosett runt halsen

Flugan kan verkligen ge alla looks en elegant och sofistikerad touch. Därför har denna lilla accessoar blivit en fast del i den manliga garderob världen runt. 
Själva namnet kommer från det engelska "butterfly" eftersom rosetten liknar en fjäril. Den blev först använd i 1880 och på den tiden var det en fast del utav smokingen. I 1950 kom den färdigknutna flugan som gav en lättnads suck runt om i världen. Idag säljer 2trendy endast den lätta lösningen. Du hittar ett brett utbud av flugor i olika färger och mönster. Du hittar även den klassiska svarta eller vita flugan som passar perfekt till kostymen. Vill man vara en trendsättare så är vår kamouflage-mönstrade fluga ett måste. Letar du efter ett komplett set med fluga, ärmhållare och hängslen, så har vi även detta i ett paket. På det viset säkrar du att du har en genomgående elegant stil.

Det exklusiva urvalet

Det är 2trendy´s vision att bli ditt första val när du har behov för att uppdatera din moderiktiga garderob. Därför har vi ett team med kompetenta inköpare som alltid säkrar att vi har ett nytänkande och tidssvarande sortiment på våra virtuella hyllor. Detta betyder att du alltid kan ta en titt förbi 2trendy när du vill följa med på modet när det gäller exklusivt herrmode. Ovanför presenterar vi ett utbud av de snyggaste slipsarna, flugor och hängslen. Vi hoppas att du faller för frestelsen. När du har betalat vid vår virtuella kassa, skickar vi din order gratis om den överstiger 599:-. Du mottager din order 1-3 dagar efter att du har lagt ordern och på det sättet kan du därför snabbt och enkelt få uppdaterat din garderob.