Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Comfort Shorts

Bekväma, flexibla och eleganta

Precis som alla kläder i vår Comfort Collection är Comfort Shorts den perfekta kombinationen av stil och komfort. Under sommarvärmen finns det inget värre än stela och irriterande shorts. Vi har samlat shorts som är bekväma, flexibla och som inte kompromissar med plaggets eleganta design. De här shortsen innehåller bland annat det extremt töjbara materialet elastan, vilket ger plagget massor av skön stretch.

Vi har noggrant valt ut shorts som uppfyller de här kriterierna och där du får mest valuta för pengarna. Detta gäller både design, kvalitet och pris. Upplev skillnaden själv och möt sommaren med våra Super-stretch Comfort Shorts.

Missa inte en av sommarens stora nyheter - Comfort Shorts!

View more

Comfort Shorts

Våra Comfort Shorts är precis som våra Comfort Pants-extremt populära, speciellt i varm väder under sommaren. Den höga mängden elastan gör shortsen otroligt mjuka och bekväma, samtidigt ger de dig en cool look. De ger en twist till de mer traditionella shortsen och kombinerar snygg stil med bra komfort. På så sätt behöver du inte kompromissa längre när du väljer dina shorts.

Material Kombination

Polyester

Med polyester är shortsen både extremt lätta och slitstarka. Med andra ord kommer du att ha fantastiska shorts som kommer hålla längre.

Viskos

Viskosen ökar komforten dramatisk med sin mjuk känsla. Du kan även jämföra det med silke. Samtidigt har den värmeledningsförmåga vilket gör den perfekt för ett par shorts.

Elastan Den höga mängden elastan i våra shorts ger dem den perfekta stretchfinishen- På så sätt shortsen kommer aldrig att kännas begränsad som de vanliga shorts.

Här på 2Trendy har vi många olika typer av Comfort Shorts, så du kommer att vara täckt oavsett vilken typ av event du ska på eller bara för att koppla av. Med Comfort Shorts från oss kommer du vara säker hela sommaren. Några av de typer av Comfort Shorts vi har är:

Denim Shorts: A safe winner.

Det finns många olika alternativ när du ska hitta ett par shorts som kille eller man. Här på 2Trendy hittar du ett stort urval av Shorts. En av de mest populära typerna av shorts är Jeans Shorts. Jeansshortsen är alltid bra att ha eftersom de passar till i stort sett med allt. De kan användas för alla tillfällen både festligare och mer avslappnade beroende på hur du stylar dem. Para ihop den med en fin skjorta så är du redo för alla sommarfester eller kanske gå med en T-Shirt med tryck. Möjligheterna är oändliga.

Denim Shorts med slitna kanter.

Vi erbjuder många olika typer av denim shorts. Du kanske gillar den råa modellen med de slitna kanterna. Detta ger shortsen en cool, fräsch och urban look.

Klassisk Denim

Vi har såklart även de helt klassiska Jeans Shorts i olika färger-ljusblått, mörkblått och svart är de mest populära. Du hittar ett stort utbud så det finns något för alla.

Rippad denim

Också har vi en annan klassisker- Ripped Denim Shorts. Dessa liksom shortsen med slitna kanter kommer att ge dig en rå och avslappnad look och de är perfekta för att piffa upp vilken outfit som helst. Som du kan se har vi massor av olika Comfort Shorts i denim- så kolla på vårt urval så är vi säkra på att du kommer att hitta något du absolut kommer älska. Denim Shorts är perfekta när det varma vädret börja slå till så skaffa dina Denim Shorts nu och var redo för sommaren!

Den klassiska Comfort Shorts

Förutom Comfort Shorts i denim har vi såklart de klassiska, mjuka och härliga Comfort Shorts du kanske redan vet om. De är i samma familj som våra populära Comfort Shorts och både komforten och stilen följer med shortsen. Med de helt klassiska Comfort Shorts som finns i både enfärgade, randiga och rutiga versionen kommer du att vara garanterad hög komfort hela dagen under sommarens värmeböljor. Precis som Denim Shorts kan du styla med både skjortor och T-Shirts. Då behöver du bara ett par sandaler så är du redo för en fantastisk sommar.

De bästa tillbehören till dina Comfort Shorts

För att ta din outfit till nästa nivå behöver du inte leta längre än till vår stora kollektion av accessoarer. Nuförtiden har smycken för män blivit mer och mer populära- du kan prova en halsband, armband eller ett par ringar för att verkligen piffa till det. Med rätt tillbehör blir din look mer proportionerad och komplett. På så sätt kommer du att vara den snyggaste killen i rummet samtidigt som du är den bekvämaste.

Välj rätt Comfort Shorts med tre tips

Även om du inte kan gå fel med någon av våra Comfort Shorts kan det vara svårt att välja. Det är därför vi har samlat 3 tips för att vägleda dig genom att fatta beslutet.

1. Färg: Både färgen och mönstret kan som med alla andra plagg göra stor skillnad. Du kan välja detta beroende på ditt temperament, smak och stil. De vita och ljusare färgerna är bra på sommaren för att få dig att glänsa ännu mer. De mörkare färgerna är mer avslappnade och klassiska och passar extra bra på vintern.

2. Passform: Passformen är ett annat sett så du ser unik ut. Du kan välja en storlek större än vanligt om du vill ha en oversized fit eller så kan du gå med din normala storlek för en regular fit.

3. Accessoarer: Kom ihåg de coola tillbehören för att ta looken till ännu högre nivå och verkligen skina igenom. Halsband, armband, ringar och ett par sandaler är ett måste för en härlig sommar.