Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Selected

Selected är klassiskt och stilrent mode från den danska klädjätten Bestseller. Selected erbjuder ett brett utbud av modekläder och är alltid en garanti för bra valuta för pengarna.
View more
Page 1 of 2

Selected är klassiskt och stilrent mode från den danska klädjätten Bestseller. Selected erbjuder ett brett utbud av modekläder och är alltid en garanti för bra valuta för pengarna.

Det är dansk kvalitet och dansk design-och det är kläder som kommer att komplettera alla stilar. Kläderna ger ett elegant, rent och klassiskt utseende, och det kommer snabbt få dig att se dit absolut bästa ut. Dessutom är Selected ett varumärke som skapar kläder till överkomliga priser, vilket gör det tillgängligt för alla.

SELECTED : tidlös estetik och klassisk stil

SELECTED är ett välkänt modemärke som har vunnit erkännande och lockat en hängiven publik över hela världen, tack vara deras förmåga att leverera tidlös estetik och klassisk stil av hög kvalitet. Detta varumärke har gjort det till sin mission att skapa kläder som går bortom snabba trender och fokuserar istället på att leverera kläder som förblir snygga och aktuella i åratal.

The Story of SELECTED:

SELECTED grundades 1997 och är en del av den danska modemarknad, där skandinavisk minimalism och en förkärlek för enkelhet är djupt rotade i kulturen. Selected har införlivat dessa värderingar i sin designfilosofi och skapat en unik nisch inom modevärlden. Varumärket har utvecklats och anpassats över tid, men dess kärnvärden förblir oförändrade- tidlös elegans och klassisk stil.

The Iconic Products:

Suits: SELECTED är känt för att producera några av de mest sofistikerade och välkonstruerade kostymerna på marknaden. Deras kostymer är designade för att ha den perfekta passformen och ett tidlöst utseende, vilket gör dem lämpliga för alla tillfällen, från affärsmöten till formella evenemang.

Tröjor: SELECTED's tröjor är ett riktigt mästerverk av komfort och stil. Deras utbud av stickade plagg inkluderar lättviktströjor till varma koftor, alla tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att de inte bara håller dig varm utan också ser bra ut.

Skjortor: SELECTED's sortiment av skjortor är en hyllning till klassisk skandinavisk elegans. Med sina rena linjer och noggrant utvalda material är dessa skjortor perfekta för både vardagsbruk och mer formella tillfällen.

Byxor: SELECTED erbjuder ett brett utbud av byxor som passar alla smaker och tillfällen. Från smarta och skräddarsydda byxor till mer avslappnade chinos, SELECTEDS byxor kombinerar stil och komfort på ett enastående sätt.

SELECTED har en dedikerad strategi för hållbarhet och etiska produktionsmetoder. De strävar efter att minimera sin påverkan på miljön och arbetar nära med leverantörer som delar deras värderingar om hållbart mode.

Oavsett om du letar efter perfekta kostymen för en viktig händelse, en varm tröja för vintern eller en tidlös skjorta för din dagliga garderob, kan du lita på att SELECTED levererar kvalitet och stil i en perfekt kombination. Med sitt fokus på tidlös estetik och klassisk stil är SELECTED ett varumärke som aldrig går ur modet.

Designfilosofi och inspiration:

SELECTED's designfilosofi är förankrad i begreppet enkelhet. De tror att sann skönhet och tidlös elegans finns i enkelhet. Deras kollektioner kännetecknas av rena linjer, minimalistiska detaljer och neutrala färger. Detta tillvägagångssätt gör deras kläder mångsidiga och lätta att kombinera med andra plagg i din garderob. SELECTED hämtar inspiration från den skandinaviska naturen och livsstilen, vilket återspeglas i deras design som är lika praktisk som estetiskt tilltalande.

Kvalitet och hantverk:

SELECTED är kända för sitt kompromisslösa fokus på kvalitet och hantverk. De använder bara de bästa materialen, och deras kläder är noggrant konstruerade för att säkerställa en lång livslängd. Detta resulterar i kläder som håller sig vackra och snygga under lång tid. SELECTED kompromissar inte med kvaliteten, och det kan ses och känna i varje produkt de tillverkar.

Hållbarhet och etik:

SELECTED har åtagit sig att producera kläder på ett sätt som respekterar både människor och planeten. De arbetar nära leverantörer som delar deras värderingar om rättvisa arbetsvillkor och hållbara produktionsmetoder. Deras engagemang för att minimera miljöpåverkan kan ses i deras val av material och deras ansträngningar ett minska avfallet i produktionsprocessen.

Global appell:

SELECTED har lyckats skapa en global överklagande tack vare deras tidlösa design och kvalitetsprodukter. Deras kläder är älskade av ett brett spektrum av människor världen över, från modemedvetna konsumenter till affärsmän och kreativa själar.

SELECTED, en livsstil:

SELECTED är inte bara ett klädmärke; det är en livsstil. Deras fokus på tidlös estetik och klassisk stil, i kombination med deras engagemang för kvalitet och hållbarhet, gör dem till ett varumärke som tilltalar dem som uppskattar elegans och enkelhet. Oavsett om du letar efter den perfekta affärskostymen, en varm vinter töja eller tidlösa byxor, kan du lita på att SELECTED levererar tidlöst mode designat för att hålla.

Nordisk minimalism:

SELECTED hyllar den nordiska minimalistiska estetiken känd för sin enkelhet, funktionalitet och renhet. Denna stil återspeglar den skandinaviska naturen och livsstilen, som kännetecknas av vidsträckta landskap, lugna färgtoner och en känsla av lugn och harmoni. SELECTED design präglas ofta av rena linjer, neutrala färger och en ren, stilren estetik, vilket gör kläderna mångsidiga och tidlösa.

Material från Naturen:

SELECTED bygger på de naturresurser och material är karakteristiska dör de nordiska länderna. Detta inkluderar material som ull, bomull och linne som är både bekväma och hållbara. Deras användning av dessa naturmaterial ger inte bara kläderna en behaglig känsla utan speglar också deras engagemang för hållbarhet och miljörespekt.

Säsongsförändringar och funktionalitet:

Den Nordiska livsstilen kräver kläder som kan anpassa sig efter årstidernas växlingar. SELECETED förstår detta och skapar kollektioner som tillgodoser behoven i ett klimat med varierande väderförhållanden. Från varma vinterjacka till lätta sommarskjortor. Deras kläder är både snygga och funktionella.

SELECTED kapslar framgångsrikt den nordiska andan i sina kläder och förmedlar den till människor runt om i världen. Deras inspirerade design uttrycker en förståelse för nordisk enkelhet och skönhet och förbinder den med ett modernt, globalt medvetande. SELECTED kläder är inte bara ett uttryck för mode; det är också en hyllning till den tidlösa skönheten och funktionaliteten som är djupt inbäddad i den Nordiska kulturen.