Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Selected

Selected är klassiskt och välklätt mode från danska modegiganten Bestseller. Selected har ett brett utbud av mode och garanterar alltid  ett bra värde för pengarna.
View more
Page 1 of 3
EN DAG 1997 Det va året 1997 då Selected presenterade märkets första herrkollektion. Inledningsvis såldes de i Jack & Jones-butiker och Selected ägs av säljaren. I hela världen finns över 20 konceptbutiker för Selected som är en symbol för trendigt danskt mode. Det finns också planer att utöka antalet butiker kraftigt under nästa år, pågrund av en fortsatt stor efterfrågan.
  SELECTED HOMME Under 2008 lanserade Selected också en samling av damkläder. Kollektionen fick namnet Selected Femme, medan herravdelningen kallades Selected Homme. Kvinnors kläder är baserade på samma klassiska och eleganta kvaliteter som männens kläder. Märket består av två produktlinjer. Vardagskläder med en avslappnad look och feminina festkläder. Selected har fortfarande störst framgång med motparten, Selected Homme.
  VÄGEN FRAMÅT Selected Homme mode, som kännetecknas av sin kreativitet, attityd och moderna look. Det ger också inköparen ett stort värde för pengarna. Selected's levererar god kvalitè utan att kompromissa med kvalitè har gett företaget många kunder.
Selected kännetecknas av sitt stora och breda sortiment. De erbjuder herrkläder i allt från kostymer och skjortor till jeans, t-shits och tillbehör. Selected garanterar alltid att ha kläder som passar tillfället.
Selected är en del av en stor familje ägd grupp av modesäljare. Företaget, som grundades 1975, har nu mer än 41.000 anställda och 5.300 butiker i 43 länder. Selected finns för närvarande i 25 länder, och växer ständigt.