Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Byxor

Byxor för varje smak

”Ben har behov för byxor”- sade Chandler. Och det har han dock rätt i. Men byxor är många ting. Slår man upp ordet “byxor” kan man läsa, att byxor är ett klädesplagg som täcker midjan och varje ben med ett kort eller rörformat tyg material. Men för den modemedvetna mannen är byxan långt mera än bara ett klädesplagg. Riktigt nog är det några som köper byxor för att få till däckt sina ben, medan andra går upp i mode och sätter in sig i vad som rör sig i modevärlden, betyder modell något mer eller märken som täcker deras ben. Det viktigaste är att man känner sig bekväm och kan vara sig själv.

View more
Page 1 of 2

För dig som älskar mode

Dock ska man säga att byxor idag inte bara är byxor. Många män använder lång tid att finna ut de helt riktiga byxor. Man använder byxor varje dag, men några vill kanske säga att några byxor är mera ägnade till andra situationer än andra. Ska du t. ex kasta dig över soffan en lördag eftermiddag, är det helt perfekt med ett par sweatpants, men ska du möta direktören i firma eller till bröllopet är det kanske mera passande med ett par fina jeans. Med dagens mode har det visat sig bli modernt. Det nya är en blandning av sweatpants och habit byxor. Dessa byxor kan lätt användas till en mysig hemma dag med en T-shirt eller på kontoret med en habit jacka över skuldrorna.

Byxor är en symbol på maskulinitet och dina byxor berättar vem du är som person. Alla använder byxor varje dag. Du ska bara vara säker på den berättelse ditt val av byxor har. Ditt val är avgörande för den stil och den signal du skickar ut. Hur ska de se ut? Ska de vara i total slimfit eller ska de ha breda ben? Och vad med färgerna - Ska det vara en helt av dämpade färg eller ska det vara mera prägel i dem? Ditt val berättar vem du är. Men din beskrivelse är mycket mera än det. Dina nya coola byxor kan mixas med en T-shirt eller en skjorta och strax får du en ny berättelse om vem du är. Hos 2Trendy kan du hitta många olika modeller. Vi har bland annat de läckra chinos, som visar på att du har genomfört din stil. Samtidigt berättar den om omvärlden och att du är med på modet. De kan användas till varje tillfälle och är därför ett must have i ditt klädskåp. Du vill alltid vara snygg och välklädd med ett par chinos. Är du däremot mera till Cargo pants, så hittar du också det hos oss. Vi har de hetaste och senaste Cargo pants. Med denna modell visar du stil, säkerhet och folk omkring dig att du har styr över dagens modetrender. Är du mera än en jeans man framför lärlingens man, så kan vi också klara det hos 2Trendy. Chinos, Cargo och jeans är bara ett litet urval av de modeller vi har i våran shop. Vi är en shop som vet vad som sker i modevärlden och kan därför erbjuda dig det du söker.

 

Modellen som klär dig bäst

Modet kan diktera en bestämd typ av byxor som toppar just för tiden. Men det är viktigt att skilja sig ut och välja den modell av byxor som passar till din kroppstyp. Får du den felaktiga modellen till din kroppstyp kan du komma till att skicka en helt fel signal ut till din omvärld, och du vill inte önska detta. Det är en stor skillnad på om man är kort eller lång, liten eller stor och vilka byxor ser bäst ut på en. Generellt kan man säga att du kan se på en jeansguide och så använda principerna från den till dig val av byxor. Om man exempelvis är mycket tunn, så är det kanske inte en så bra idé att du tar på ett par byxor med breda ben, eftersom detta vill göra att du ser ännu tunnare ut. Utan välj istället några slim fit byxor eftersom de vill ta väck fokuset från dina tunna ben. Är du däremot till den atletiska typen så vill slim eller regular byxor med en relaxed fit vara något mera för dig. Du får gärna välja ett par byxor med små och breda bakfickor, eftersom det vill framhäva din bakre del och det vill inte ju inte göra något.

 

NÄR BYXORNA BLEV MODERNA

Den gång morfar var pojke, var modet något helt annat. Männen gick med hatt och det var fina press vikta byxor. Var man kontorsman hade man en mjuk hatt, vilket man fick elegant lyft upp på när man mötte en kvinna på gatan. Var man däremot en arbetare, skulle man nöja sig med att bära keps. Långsamt men säkert kom de danska män till att se lite mera avslappnade ut. Pressvikningarna och de tunga habitter blev utskiftat med strykfria skjortor och lätta habitter. Nu såg man de unga män med stor tärnade kepsar med matchande halsduk och nylonskjortor. Genom tiden har modet ändrat sig markant. Från den eleganta hatt till 80-talets Don Johnson stil med breda axlar och T-shirt under jackan. I dag ser man en bra blanding af relaxed track pants och klassisk habit. Du kan själv bestämma hur ditt uttryck ska vara. Det är dock en sak som har fastnat från den tidiga modehistorien: uppvikning i byxbenen tog sin början efter 1 världskrig då unga män vek upp deras byxben ett par gånger, så att byxorna skulle stympa lite och komma upp. Denna modell idé kan fortfarande ses på våra byxor idag och är du med på modet så har du iallafall ett par uppvikta byxor.

 

2TRENDY – DITT SHOP CENTER

Oavsett om man är till klassiska herrbyxor eller om man väljer ett par snygga track pants, så har vi det hos 2Trendy. Vi har ett stort urval av modeller, vilket gör oss till ditt nya shopping center. Med ett stort urval av märken, som t.ex. Kronstadt, Le Fix och Bound, har vi något till varje smak och varje tillfälle. Våra storlekar är från XXS-XXXL, så vi kan med andra ord också täcka dina ben. Kvalitén av våra byxor är i topp, och vi försöker hela tiden att ha det bästa urval för dig. Beställer du innan kl 16.30 skickar vi samma dag. Är månaden kanske lite slö och ekonomin kanske inte helt räcker till, så kan du alltid dela upp din betalning. Detta gör att du inte behöver vänta med att köpa din nya outfit. Du kan browsa oss runt på vår sida och hitta precis den typ av byxor, jeans eller habit byxor du drömmer om. Hos oss hittar du modeller till alla kroppstyper och situationer. Så om du är tunn eller formig, ska till fest eller se fotboll från soffan, så har vi alltid dina nya byxor. Byxorna är skapade till mer än bara att täcka dina ben. Skapa din historia, ditt mode, din bild och din bild med nya byxor från 2Trendy.