Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Kronstadt

Kronstadt är en av pionjärerna inom herrkläder för skandinaviska ungdomar. Kronstadt är känt för att kombinera formellt och informellt, vilket resulterar i en egen stil. Särskilt märkets skjortor har nått stora framgångar

View more
Page 1 of 2
HISTORIEN OM KRONSTADT 1999 var året då Kronstadt kom till världen från HC Andersens hemstad, Odense. Kronstadt kom till världen med idén att göra mode med en smickrande passform och otroligt bra materialval. Samtidigt till en prsimedvetenhet.
Danskarna har gripit tag i Kronstadt, och håller det helt nära om kroppen. En stor tillväxt för företaget har gjort Kronstadt har dragit upp risker och flyttade in i ett  2800 m2 nya stor anläggning med mode bröder från Just Junkies, Denim Devils och Fat Moose. Tillsammans bildar de till ett kraftfullt modehus av dansk design med kläder för män.
  ELEGANS Kronstadt är känt för att skapa ett stort och populärt urval av tidlösa skjortor. Kronstadt, erbjuder varje år en kollektion av skjortor i alla färger och storlekar. Skjortorna är enkla, har en bra passform och kan köpas utan att tömma plånboken helt.
Skjortorna från Kronstadt har därför blivit en populär figur i kundvagnen. Skjortan ger ett elegant utseende för den moderna mannen som vill visa att han har kontroll över saker när Daten ska inledas. Skjortorna finns i en mängd olika färger som kan kombineras beroende av humör och temperament.

Den eleganta och minimalistiska designen har gjort Kronstadts skjortor välkända. I  sortimenten ingår också t-shirts, tröjor, koftor, byxor och shorts.
Kronstadt erbjuder alltid en hög kvalitet och en unik och enkel design som har gett märket en stor framgång. Kronstadt är det självklara valet i din kundvagn när du behöver hitta ett stilfullt och elegant alternativ.