Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Accessoarer

Accessoarer har nu blivit väldig populära som du kan lägga till din moderna outfit. Accessoarer hjälper till att ge dig ett personligt och unikt utseende. Nedan hittar du ett exklusivt urval av de mest utsökta armbanden, halbanden, nyckelringarna, plånböckerna och mycket mer.
View more
NYHET
2 för 350
293 Black
NYHET
2 för 350
WFR Black
NYHET
2 för 350
WFR Black
Page 1 of 3

Det exklusiva urvalet

På 2trendy är det vår uppdrag att hålla dig uppdaterad med ett modern sortiment av de mest intressanta tillbehören på marknaden. Vi kan erbjuda exklusiva tillbehör till ett rymligt pris. Vi kan tillhandahålla accessoarer från ledande danska modetillverkare för moderna män. Upptäck trendsättande varumärken som Secrid, Saddler, Northern Legacy, och Flexfit i vårt exklusiva urval. Tillbehör är det enkla och prisvärda sättet att skapa din egen unika stil.

The Fashion Spotters

Som modeproducent som ständigt hotas av modets snabba och ständigt föränderliga stämning måste man anta ett proaktivt tillvägagångssätt. Därför skickar producenter sina designers till vårldens modehuvudstäder där de kan kika över axlarna på sina professionella äldre syskon. Designers ser till att packa så många intryck som möjligt och öppnar upp hela paletten i välbekanta omgivningar. Därigrån skapar de sitt nya utbud av trendsättande tillbehör.

AAlla tillbehör är tillverkade av mycket kvalitetsmedvetna material. Endast välbearbetat och noggrant testat läder, pärlor, metall etc. används. Detta garanterar lyckliga ägare en lång hållbarhet för produkten.

Armband och halsband

Din handled kan ofta se bar och tråkig ut utan tillbehör. I många fall kan armband vara ett moderiktigt alternativ till en klocka. Särskilt pärlarmband i olika färger vinner popularitet.
Halsen är ett annat område som ofta underutnyttjas i fashionable outfits. Med ett enkelt halsband kan du blåsa nytt liv i din outfit och skapa en mer unik stil.

Den Nya Plånboken

Nyligen har ett nytt alternativ till den traditionella läderplånboken dykt upp-korthållaren. Den är lysande i sin kompakthet och förmåga att hålla alla dina kort organiserade. Med den smarta funktionen har du enkel tillgång till just det kort du behöver. Självklart kan du fortfarande få en helt klassisk plånbok av oss så du kan även hålla koll på dina pengar.

Ringar

Där tidigare smycken och speciellt ringar kunde ha varit reserverade för kvinnor har det skett en betydande förändring. Ringar för män har blivit populära och här på 2trendy hittar du dem i alla utföranden för alla smaker. Oavsett om du vill ha en enkel ring en med mönster eller med stenar så har vi något för dig och din nya streetstyle.