Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Secrid

Om du letar efter en ny plånbok eller korthållare för dina många kort har du kommit rätt. Secrid erbjuder ett brett utbud av otroligt snygga läderplånböcker och korthållare, perfekta för den moderna mannen. 2011 kom Secrid ur det holländska designföretaget Design Service International. Deras mål var att tillhandahålla säkra och snygga kort – och kreditkortslagringslösningar. Det är därför korthållare är så kompakta att du inte ens märker att du har med dig de viktigaste föremålen. Mynt och papperspengar har länge tjänat sitt syfte och betalningar görs nu främst med kort. Den här typen av betalning kräver innovation och med Secrid får du ett utmärkt för en perfekt korthållare eller läderplånbok. Secrid har åtagit sig att leverera produkter som är lätta att hantera, och det är därför deras plånböcker och korthållare är designade med användarvänlighet i åtanke. Du kan enkelt dra ut ditt kort och slippa besväret med att fumla efter ditt kort i kassan. Dessa plånböcker och kortinnehavare har fått många utmärkelser , vilket inte lämnar något tvivel om att de är bland de bästa på marknaden.
View more

Secrid: The Modern Man’s Choice för stil och funktionalitet i korthållare och smarta plånböcker

När det gäller att lagra dina kort och skydda din personliga information, finns det ett varumärke som sticker ut som det bästa valet för båda design och hållbarhet- Secrid . Secrid är inte bara en tillverkare av korthållare och smarta plånböcker; de är ledare för en revolution inom hållbar produktion, men en djupt rotad historia inom design och kvalitet.

Familjeägt I holland

Secrid är mer än bara ett varumärke; det är ett arv. Secrid grundades som ett familjeföretag i Holland och har bevarat sitt värdefulla arv och traditioner över generationer. Denna starka familjära koppling är kärnan i varumärkets kulturella identitet och dess varaktiga engagemang för att leverera förstklassiga produkter för den moderna mannen.

Högkvalitativa korthållare och smarta plånböcker

Secrid är mest känt för sina korthållare och smarta plånböcker, som har blivit symboler för lyx och funktionalitet i ett. Varje produkt är noggrant designad med den moderna mannens behovs i åtanke, och erbjuder den perfekta kombinationen av stil och användarvänlighet. Secrids produkter är inte bara tillbehör; de är livsstil.

Hållbarhet från produktion till konsumtion

Secrid har alltid varit djupt engagerad i att bevara planeten, ett åtagande som återspeglas i deras produktionsmetoder. Alla Secrid produkter tillverkas fortfarande i Holland, vilekt ger varumärket full kontroll över kvalitet och arbetsförhållanden. Samtidigt är deras fokus på hållbarhet, både socialt och miljömässigt, inarbetat i deras DNA. Secrids produkter är tillverkade av material som är skonsamma mot miljön och varumärket arbetar aktivt för att minska deras ekologiska fotavtryck.

Skydda dina kort och din identitet

Secrids korthållare och smarta plånböcker är inte bara snygga utan kommer även med en inbyggd RFID- blockerande funktion. Detta skyddar dina kort och personlig information mot obehörig åtkomst, vilket är avgörande i den moderna världen där teknin gör det enkelt för bedragare att stjäla din information.

Upptäck Secrid och gör skillnad

Secrid är mer än bara ett varumärke- det är ett engagemang för stil, funktionalitet och hållbarhet. När du väljer Secrid, anammar du en livsstil som tillgodoser den moderna mannens behov samtidigt som du tar ansvar för vår planet. Upptäck Secrid idag och upplev den ultimata blandningen av design och funktion som skyddar dina kort och din identitet på ett hållbart sätt. Gör Secrid till ditt val och utforska nästa generations korthållare och smarta plånböcker skapade för den moderna mannen med en medvetenhet om världen omkring honom.

Hållbarhet och socialt ansvar

Secrid’s engagemang för hållbarhet och socialt ansvar går utöver deras produkter. Som ett varumärke som tillverkar alla sina korthållare och smarta plånböcker i Holland, lägger de stor vikt vid att bevara arbetstillfällen och stärka lokala samhällen. De skapar gynnsamma arbetsförhållanden för sina anställda och arbetar för att minimera sin miljöpåverkan genom resurseffektivitet och hållbara material.

Secrid väljer noggrant ut material för att minska deras miljöpåverkan. De använder läderfrån europeiska garverier som uppfyller stränga miljökrav, och deras aluminium kommer från återvunnet material. Detta är en del av deras åtagande att skapa produkter som skyddar inte bara dina kort och din identitet utan även vår planet.

Populära produkter

Secrids utbud av korthållare och smarta plånböcker har blivit en favorit bland män som söker stil och funktionalitet i ett. Här är några av deras populära produkter:

Kortskydd: Denna ikoniska produkt är kärnan i Secrids kollektion. Det är ultratunn korthållare med en RFID- blockerande funktion som skyddar dina kort och gör dem lättillgängliga med en enda touch.

Miniplånbok: Denna smarta plånbok rymmer inte bara dina kort utan även kontanter och kvitton. Den är designad för att vara kompakt och elegant och erbjuder ett praktiskt sätt att organisera dina tillhörigheter.

Slimwallet: : om du föredrar en ännu smalare profil är Slimwallet den idealiska lösningen. Den hahr allt du behöver och får enkelt plats i fickan.

Twinwallet: Med dubbel kapacitet och separata fack för dina kort och kontanter är Twinwallet perfekt för dem som behöver extra lagringsutrymme utan att kompromissa med stilen .

Utforska det breda utbudet av Secrid- produkter som passar din personliga smak och behov, och välj en korthållare eller smart plånbok som speglar din livsstil och engagemang för hållbarhet. Med Secrid är du inte bara väl skyddad utan gör en positiv skillnad för vår planet.