Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Turtleneck

Turtleneck är en klassisk tröja som har blivit väldig populär bland modemedvetna män. Du kan hitta den klassiska Turtleneck tröja i många olika färger som passar perfekt till både ljusa och mörka jeans. På 2trendy har vi ett stort utbud av Turtlenecks och om du behöver en varm och modern tröja för det oförutsägbara vädret då har du kommit till rätt plats.
View more

Klassiska Ytterkläder för den självsäkra moderiktiga mannen

Förut har den klassiska Turtleneck tröjan varit extremt populära bland modevetna män och nu har den gjort en comeback inom herrmodet. Här på 2trendy har vi valt att ha Turtleneck i vårt sortiment- och självklart har vi valt ut från de coolaste märkena.


En retroklassiker

Turtleneck har kommit tillbaka för att stanna. Denna retroklassiker är snygg, formell och maskulin. Turtleneck gör en stark comeback även om den kan verka gammaldags för vissa män. På 2trendy hittar du turtleneck från alla kända märken så att du kan hålla dig på modet och hitta din nya bästa retrovän. Våra turtlenecks från Selected och JEFF är otroligt populära och som alltid har vi valt stilligaste modellerna och stilarna.

Ett måste för hösten och vintern

När hösten kommer och vädret blir kallare är det skönt att ha flera lager för att hålla värmen. Det är här som turtlenecks glänser eftersom den inte bara erbjuder en bekväm mjuk kvalitet utan också ser till att din nacke håller sig varm. Medan vi ofta fokuserar på att skaffa mössor och handskar brukar vi glömma nacken. Det är här en turtleneck kan vara ett bra alternativ till en halsduk. Oavsett vad är du garanterad bekväma, varma och moderiktiga tröjor med polokrage när du handlar hos oss.

Många möjligheter med en turtleneck från 2trendy

Förutom sin mjuka, bekväma och den extra värmen som den ger har turtleneck ocskså en fördel att vara otroligt mångsidig. Du kan styla dem med ett par av regular och snygga jeans, eller gör den lite mer formell med chinos eller dressbyxor. Det finns många möjligheter men en sak är garanterat- Turtleneck från 2trendy ger dig värme, komfort och stil.

Den coolaste tillbehören till våra turtlenecks

Du kan alltid ta en titt på vårt breda utbud av tillbehör för att lyfta din look. Smycken för män blir allt populärare. Till exempel en halsband, en armband, eller ett par coola ringar kommer att ta din outfit till nästa nivå. Vid varmare väder är ett par solglasögon är naturligtvis ett utmärkt val. Med rätt tillbehör för din look är du redo för vad dagen än kan föra med sig.