Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Basic

Letar du efter en modern basic t-shirt? Hos 2trendy hittar du alltid ett stort utbud av klassiska t-shirts som passar perfekt till både vardag och fest. Den klassiska t-shirten kan användas i många olika sammanhang och finns i flera färger. Vi förhandlar klassiska t-shirts från märken som Selected, Minimum och Just Junkies.

View more
Snygga och moderna vardagskläder  Det är absolut inget fel att intressera sig för sina klädval man väljer till vardag - det är ju trots allt den typ av kläder som vi använder mest. Hos 2trendy älskar vi vardagskläderna och vi tror på att man alltid kan göra vardagen till en fest. Här på sidan hittar du vårt stora utbud av klassiska t-shirts som gör vardagslooket ännu mer modern.  

Den klassiska t-shirten i svart eller vit kommer alltid vara modern – och den kan användas i många olika sammanhang. En basic t-shirt kostar heller inte massor och du kan därför ha samma favoritmodell i olika färger. Det ger dig en stor möjlighet för att variera din stil utan att det kostar en förmögenhet. 

Kom ihåg att du alltid har gratis byte och fri frakt över 599:-