Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Smycken

Smycken för män har ökat I popularitet på senare tid, och vi älskar det här på 2Trendy! Oavsett om det är ringar, halsband, armband eller örhängen, ger smycken en möjlighet att visa upp din personlighet eller helt enkelt lyfta din outfit. Vi har ett brett och snyggt urval av smycken, och vi är övertygade om att du kommer att hitta din nästa accessoar hos oss. Gå med I trenden och köp dina nya smycken idag!
View more

Mäns smycken

Även om herr smycken har blivit vanligare, är det fortfarande en begränsad grupp män som bär smycken. Som nämnts tidigare var smycken en gång en symbol för rikedom och inte något alla hade råd med eller hade möjlighet att bär. Men så är det inte längre. Det finns fortfarande väldigt dyra smycken, men lyckligtvis har många olika tillverkare tagit sig in på smyckesmarknaden, vilket gör det möjligt att få riktigt coola smycken utan att bryta pengarna! Hos 2trendy kan du hitta ett brett urval av armband, ringer och halsband får män, som kommer att beskrivas nedan tillsammans med förslag på hur man bär dem.

Herr armband

Armband för män har varit populära I flera år. Ett coolt armband kan vara en fin detalj för att sätta den där extra touchen till din outfit och få dig att sticka ut lite. Om du dyker upp på en fest iklädd ett par snygga chinos och en snygg skjorta kommer du utan tvekan att vara den enda som är klädd I den stilen. Det är moderiktigt, och det är coolt, men genom att lägga till ett armband har du möjlighet att göra din look personlig och sticka ut lite.

Välj rätt armband för din outfit

Att välja ett armband är en fråga om personlig smak, men det finns några faktorer att tänka på innan du bestämmer dig. Ett metallarmband passar bra till en formell look, medan ett läderarmband är mer lämpligt för en avslappnad outfit. Det finns dock en växande trend på senare tid att både metall- och guldsmycken ska användas till alla typer av outfits, speciellt de som inspirerats av streetwear och ungdomskultur. Herr smycken är definitivt på uppgång över åldersgrupper och stilar.

Mixa och matcha

Det är en bra ide att ha olika armband för olika tillfällen. Med ett urval av armband kan du enkelt mixa och matcha dina accessoarer för att komplettera varandra och resten av din outfit. Det är riktigt coolt om du matchar armbandet med dina skor och skärp, som sedan kan kontrastera mot resten av outfiten. Ett exempel på detta jan vara en mörkblå kostym tillsammans med ett brunt armband, brunt bälte och bruna skor. Det skapar en komplett look med en skarp kontrast.

Hitta en ring som passar dig

Här på 2Trendy har vi ett brett utbud av coola ringar, oavsett om du föredrar stora, skrymmande ringer eller mindre, mer känsliga. Vi har ringar med olika graverade mönster, med stenar eller helt enkelt. Med andra ord, vi har lite av allt och vi är övertygade om att vi har din nästa ring. Kanske borde du till och med skaffa några så att du kan rotera dem.

Halsband

De flesta tänker nog på stora guldkedjor när de hör talas om herrhalsband. Visst finns de kvar, men de är långt ifrån att dominera modet. De enklare och mer diskreta halsbanden för män, speciellt de militärinspirerade hundlapparna, har vunnit popularitet. Det är en tunn kedja med en liten tallrik som hänge. Plattan kan vara slät eller ha mönster eller gravyrer. Hos 2trendy kan du hitta både varianterna. Dessutom kan du också hitta den tunna kedjan med ett runt hänge. Ett halsband i den här stilen är mer diskret än en stor signetring , efter du enkelt kan dölja det under en t-shirt eller skjorta.

Köpa dina herr smycken från oss idag

Om du känner dig inspirerad att köpa ditt första smycke, tveka inte att dyka in. Vi finns här på 2trendy för att hjälpa dig via e-post och telefon om du har några frågor. Kom också ihåg att vi erbjuder gratis byten ifall smyckena inte passar dig.