Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Comfort Suits

Bli av med den stela och obekväma dräkten.

Om du letar efter den formella looken - eventuellt för en jullunch, affärsmöte eller ett festligt tillfälle - då har du landat rätt. Du är garanterad en kostym som har komforten i topp!

Alla blazer och byxor nedan innehåller antingen spandex eller elastan, vilket ger dig exceptionellt mycket stretch – och därför har de fått en plats under vår Comfort Collection.

Känn skillnaden själv

View more

Comfort Suits

Kostymen bör vara en stapelvara i varje mans garderob. Han bör ha ett par olika kostymer i sin rotation vilket gör det möjligt för honom att alltid ha några kombinationer med sig. Oavsett om tillfället är speciellt eller om det bara är för vardagsbruk, är denna kostym det bästa alternativet. Precis som den vanliga kostymen garanterar vår kostym dig en fantastisk stil och komfort. De sygga kostymerna är med stretch så du kan känna dig fri och redo att röra dig oavsett vilket aktivitet som kräver.

Hitta kostymen för alla tillfällen

Kostymen är ett bra val för alla festliga tillfällen och när något speciellt ska firas. Även om detta ursprunligen har varit den vanligaste användningen av kostymer är det också möjligt att använda dem för vardagsarbete på kontoret eller i något annan arbetssituation. Med våra Comfort Suits är vi säkra på att du kommer att vilja bära dem oftare än din traditionella kostym. Om du inte redan har en, kommer du att behöva en kostym en dag – varför inte få det mest bekväma?

Få hela kostymen eller bara en Kavaj

Som ett alternativ till att få hela kostymen kan du med de flesta av våra färger få bara en kavaj eller kostymbyxor. Kanske har du redan några olika plagg i din samling och vill ha något för att piffa upp dina gamla byxor eller kavaj. På så sätt kan du skräddarsy din look efter eget tycke och byta upp den när tillfälle ges. Oavsett vad du väljer kommer du att ha en fantastisk komfort som håller länge. Du kan naturligtvis också fortfarande få hela Comfort Suit som kommer hålla dig bekvämt hela dagen.

De bästa accessoarer till din nya kostym

Det viktigaste du behöver för din nya kostym är en skjorta. Du vill naturligtvis att skjortan ska vara lika bekväm som din nya kostym. Därför vår bästa rekommendation är att para ihop kostymen med en av våra comfort shirts - På så sätt kommer du få hela upplevelsen och är redo för vad som helst. Dessutom kanske vill du piffa upp din outfit även mer med extra accessoarer. Du kanske ville prova en fluga eller slips för de speciella stunderna. Eller om du vill glänsa ännu mer? Då kollar du på våra smycken.

Passformen

Passformen beror på hur du gillar din kostym och din kroppssammansättning. En smal silhuett ser bra ut på en slim fit suit och en bred silhuett ser bra ut på en bred kostym. Våra Comfort Suits är dock designade för att passa vem som helst, oavsett vad. Vår Comfort Suits är en slimmad modell men med den extra stretchen och komforten kommer det inte att känna som det. Du kommer få den formella looken av en slim fit kostym men med komfort som gör att du kan bära den hela dagen varje dag. Ett riktigt bra tips för att bestämma när kostymen passar är att titta på ärmlängden. Det bör finnas cirka 1cm kvar för att skjortan ska synas under, vilket gör att den ser stilig och formell ut. När man tittar på byxorna finns det även möjlighet att styla dem efter eget tycke. En kortare längd med loafers har blivit allt populärare, men du kan naturligtvis också gå med det klassiska valet av kostymskor och normala längd byxor. Möjligheterna är oändliga.

3 tips för den perfekta kostymen

Självklart med alla dessa fantastiska alternativ kan det vara extremt svårt att välja. Därför har vi tagit fram en lista med tre saker du kanske vill tänka på när du letar efter din nästa perfekta kostym.

1. Färg: Välj din favorit färg och den du känner dig mest bekväm i. Välj en skjorta som passar bra med din valda färg. En vit eller ljusblå skjorta passar nästan med vilken kostym som helst.

2. Cut: Välj en kostym som passar dig bra och en du gillar känslan av. Kom ihåg att skjortan ska synas under ärmen.

3. Dekorationer Skaffa en slips eller fluga för formella tillfällen och ringar och armband för vardagsbruk.