Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Fat Moose

Fat Moose är ett danskt klädmärke, som blev startat i 2010. Folket bakom Fat Moose har en bakgrund innanför extremsport, och de startade med att göra jackor till sig själva, utifrån mantrat att jackorna skulle vara funktionella och praktiska. Detta blev starten på en stor efterfrågan från familj och vänner, så föddes Fat Moose.
View more
FUNKTIONALITET OCH TEKNOLOGI Fat Moose gör jackor i läcker design, som förenar herrmode med funktionalitet. Därutöver har de utvecklat en kollektion med bl. Hoodies, sweatshirts och byxor. Gemensamt för all design är att de är tillverkat med funktionalitet och nyaste teknologin för ögat.
Filosofin bakom Fat Moose är att fokusera på material och design, som är beräknat till att motstå vardagens strapatser. Personerna bakom Fat Moose försöker att skapa ett gott samspel mellan herrmode och funktionalitet utifrån ett perspektiv, att modekläder till män också ska vara motståndskraftiga mot vind och väder.
Om du letar efter en vinterjacka , där den nyaste stilen med den nyaste teknologin och de tuffaste material, isåfall är en Fat Moose ett riktigt bra bud. Här hos 2trendy har vi ett gott öga för Fat Moose och speciellt deras vinterjackor som är ett exempel på läcker design och bra och ett fint hantverk.