Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Fat Moose

På 2trendy älskar vi Fat Moose. Vi har den coolaste kollektionen av Fat Moose, för både Urban och Outdoor stil. Från säsongsbetonade tekniska jackor till coola skjortor och byxor, vi har allt. Fat Moose är din pålitliga vän på alla äventyr, stora som små.
View more

Rötter i extremsport

Fat Moose är ett nytt danskt märke som startades 2010. Personerna bakom Fat Moose har en bakgrund inom extremsport och de började tillverka jackor till sig själva med mantrat att jackorna ska vara funktionella och praktiska. Detta var början på en hög efterfrågan från familj och vänner, och därmed kom Fat Moose till. Idag tillverkar Fat Moose kläder som kan användas i olika sammanhang, både till vardags och till olika sporter, för att inte tala om alla typer av utomhusaktiviteter.

Funktionalitet och teknik

Fat Moose skapar snygga jackor som kombinerar herrmode med funktionalitet. Dessutom har de utökat sin kollektion till att omfatta föremål som hittar, sweatshirts och byxor. Gemensamt för alla deras design är att de är gjorda med funktionalitet och den senaste tekniken i åtanke.

Gorpcore

Ett relativt nytt koncept I modevärlden som snabbt vinner popularitet är Gorpcore. Termen kommer från uttrycket ’goda russin och jordnötter’, som beskriver det populära mellanmålet med trailmix som ofta förknippas med utomhusaktiviteter. Gorpcore har nyligen haft en betydande inverkan på modebranschen, och gått från enbart catering till utomhus- och friluftsentusiaster till att bli mainstream. Varumärken som Arc ’Teryx, Patagonia, The North Face och Carhartt har fått betydande inflytande i de nya Gorpcore- trenderna. Fat Moose passar också perfekt in i det här segmentet, eftersom deras stil och kollektioner representera Gorpcore. Om du letar efter något funktionellt, partiskt och snyggt är Fat Moose din enda destination för Gorpcore-mode.

De coolaste och varmaste jackorna

Om du behöver en ny jacka behöver du inte leta längre. Oavsett om det är en teknisk skaljacka, en varm och lång vinterjacka eller en mjuk fleece-Fat Moose har allt. För de kalla höst – och vintersäsongerna är jackor som Brik och Marshall till exempel idealiska val. De är vind- och vattenavvisande och som många andra Fat Moose- jackor har de fjäderlås isolering med fiberfyllning. Detta ger dig en mysig och varm jacka som du kan använda säsong efter säsong. Om du letar efter något lättare och mjukare är Hugh-fleece ett lysande alternativ. Det är mjukt, bekvämt och varmt. Perfekt för en mysig brasakväll eller bara en promenad i höstens landsbygd.

Byxor för alla typer av väder

För att fortsätta stilen ner i outfitten har Fat Moose naturligtvis också ett brett utbud av coola byxor som är perfekta för både vardagsbruk och stora resor. Med ett par byxor från Fat Moose får du avslappnade byxor med tekniska detaljer – oavsett om du väljer Hayden Block Pants eller Jayson Pants. Du är alltid garanterad friluftsbyxor av högsta kvalitet när du väljer Fat Moose- byxor hos 2Trendy.

Varumärkets filosofi

Filosofin bakom Fat Moose är att fokusera på material och design som är avsedda att motstå vardagens påfrestningar. Människorna bakom Fat Moose strävar efter att skapa en harmonisk blandning av herrmode och funktionalitet med perspektivet att herrmode också ska vara motståndskraftigt mot vind och väder. om du letar efter en vinterjacka som kombinerar snygg stil med den senaste tekniken och robusta material, då är Fat Moose ett utmärkt val. Här på 2trendy har vi ett strot öga för Fat Moose, och deras nya vinterjackor är ett exempel på utsökt design och hantverk.