Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Väskor

När vi pratar om shopping och väskor är det ofta det kvinnliga könet man tänker på. Det är dock en föråldrad uppfattning, och idag har saker och ting förändrats avsevärt. Alla behöver en väska eller två, så det är helt vettigt. På 2trendy har vi sett till att välja en mängd olika snygga väskor – både väskor som kan förstärka din maskulina image och de som kan lyfta din stil till helt nya nivåer.
View more

Vardagsryggsäcken

Ryggsäck, bokväska, ryggsäck – det finns många ord för den typ av väska vi förmodligen behöver mest. Åtminstone under de första många åren av våra liv när vi går i skolan och ska bära runt på tunga böcker. Om du letar efter en ryggsäck för skolbruk finns det några saker att tänka på. Har du många böcker är det en bra idé att köpa en väska med tjocka och rejäla remmar. Det är också en klar fördel att ha många fack så att du kan förvara ditt pennfodral, matlåda, plånbok, hörlurar, tuggummi och diverse viktiga saker för att ta dig igenom skoldagen. Ett fack för din dator är också riktigt praktiskt, så att du kan ta väl hand om den. En ryggsäck passar också till mycket mer än bara en skoldag. Det är den perfekta vardagsväskan men kan också vara en bra väska att ta med på resor, oavsett om det är i naturen eller på stan. Eller om du är på väg till skateparken kan du hitta en ryggsäck med remmar för att fästa din skateboard i väskan.

Axelväskor med plats för det viktigaste

Axelväskor är inte längre bara för kvinnor heller. Idag finns det några fantastiska maskulina och unisex axelväskor som har plats för allt det viktigaste. Till exempel om du ska på fest i stan, på semester, strosa på gatorna eller om du har tröttnat på fannypacken – men mer om det senare. En axelväska är bäst att bära som en cross-body-väska, så du lägger remmen över huvudet. Den här typen av väskor kan lyfta din outfit, men det är också viktigt att den fyller en funktion. Så leta efter en axelväska med flera fack och plats för din plånbok och telefon.

Festival 101: The Fanny Pack

En väska som är praktisk, funktionell och moderiktig är den populära fannypacken. Den här typen är nog den vi på 2trendy tycker är svårast att leva utan. En sak är säker - ett fannypack står högst upp i vår överlevnadsguide för festivaler. Ett fannypack är perfekt för sommarens många festivaler, men också för fester, stadsresor, promenader på gatorna och alla andra tillfällen där du inte vill ha mobilen och plånboken i handen. Fanny packs, som de heter på engelska, kom först in på modescenen på 1980- och 1990-talen. Av denna anledning kommer du också att se många stora varumärken designa retro-fannypack som matchar dessa decennier. För att hitta en snygg fannypack, leta efter en gjord av läder eller utforska de vackra designerna från Eastpak och H2O.

Tillbaka till skolan

Och när sommarnöjet och lekarna är över, och du förhoppningsvis längtar tillbaka till dina bekanta omgivningar och rutiner, behöver du också en mängd olika väskor. Om du ska tillbaka till skolan behöver du självklart en ryggsäck för dina böcker. Men har du funderat på att skaffa ett nytt pennfodral för att hålla ordning på dina pennor så att du inte hela tiden behöver fråga din sittplatskamrat om du kan låna en? Skolstarten är den perfekta tiden för att verkligen bli organiserad och njuta av det så länge det varar. En ny datorfodral kan också vara en lyx. Se till att skydda din dator från repor och spill genom att förvara den i ett fodral när den ligger i väskan. Här på 2trendy har vi de finaste läderfodral i vackra färger, och du hittar även fodral för surfplattor.

Företagsportföljer

Ett annat sätt att bära din dator på annat än i en ryggsäck är i en snygg portfölj. Vi måste erkänna att vi inte kan motstå dessa utsökta väskor i affärsstil. De är verkligen klassiska och passar så klart för en arbetsdag på kontoret. Men de kan också användas till mycket mer. Förutom utrymme för viktiga dokument har de vanligtvis korthållare, pennhållare, en plats för din mobiltelefon och nycklar. Om du vill se stilig ut är en läderportfölj det självklara valet, men väskan är också riktigt bra om du är typen som älskar att hålla ordning.

On the Go: Weekendväskor

Om en planerad utflykt varar längre än bara en dag behöver du självklart några väsentliga saker. Du kan packa dem smart i en så kallad weekendväska, som är perfekt för en helglång vistelse – därav namnet förstås. Vi älskar speciellt de snygga läderväskorna från Still Nordic, som har plats för det du behöver och låter dig se snygg ut på samma gång. Visst ska en weekendväska vara praktisk, men den kan också vara lite snygg så att du kan resa med känsla. Till exempel på en sparesa med din partner, en snabb hotellresa, en sommarstugavistelse eller en weekend hos dina föräldrar. När du är på väg ut, glöm inte en necessär för dina badrumsartiklar.

Välj rätt färg

När du köper en väska, förutom att välja rätt typ, är det också viktigt att välja rätt färg. Även om väskor kan vara riktigt snygga och läckra så ska de inte dominera för mycket färgmässigt. Välj därför dämpade färger som inte stjäl för mycket uppmärksamhet från din outfit. Väskan ska komplettera din outfit, inte tvärtom. Mörkblått, grått, svart, brunt, vitt och en avslappnad bordeaux är de färger du ser mest när det kommer till väskdesign. Ändå finns det alltid utrymme för experiment – även med färger.

2trendy har din rygg

På 2trendy har vi sett till att ha ett brett urval av alla typer av väskor, så att du kan vara säker på att hitta det du behöver. Påsmarknaden är dock enorm, och det är därför vi har tagit oss friheten att sortera igenom det vi har hittat. Så här på webbshoppen ser du bara de bästa och snyggaste väskorna. Saknar du någon typ av väska kan du lita på oss! Hos 2trendy hittar du de mest populära modellerna, märkena och färgerna.