Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Väskor

Når vi talar om shopping och väskor, så är det ofta det kvinnliga könet vi tänker på. Men det är en gammal tanke och idag har det kommit andra ting på bordet. Och alla har ju användning för en väska eller två, så det ger en riktigt bra anledning. Är det något i ditt liv som inte helt hänger ihop? Så är svaret kanske en användbar väska och vi har hos 2trendy sett till för att välja ut massor av olika och snygga väskor - både väskor som kan ta hand om ditt maskulina image och de som kan lufta din stil till helt nya nivåer.

View more
Ryggsäcken till vardagsbruk

Backpack, book bag, ryggsäck - det finns många ord för den typ av väska som vi allra mest har användning för. I alla fall i de först många år av vårt liv, där vi går i skolan och ska släpa runt på tunga böcker. Är det en ryggsäck till skolan du är på jakt efter så är det några ting det är bra att se efter. Har ni många böcker är det en bra idé att köpa en väska, där remmarna är tjocka och är hållbara. Det är också helt klart en fördel om den också har många rum, för så har du plats till pennskrin, matpaket, pung, headset, tuggummi och diverse andra nödvändiga småting för att komma igenom skoldagen. Ett rum till datorn är också riktigt smart, så kan du ta väl vara på den. En ryggsäck ägnar sig också till mycker mer än bara en skoldag. Det är den perfekta vardagsväskan, men kan också vara en bra väska att ta med på turer, både i naturen eller på stan. Eller om du ska gå förbi skateparken, så kan du hitta en ryggsäck med remmar till att sätta skateboarden fast på väskan. Det ser både fett och vilt praktiskt ut.

  Skulder Väska med plats till det essentiella

Skulder väskor är heller inte längre bara riktat till kvinnor. Idag blir det också producerat fantastiska maskulina och unisex skulder väskor, som har plats till att de viktigaste ting. För exempel om du ska till fest och på stan, på semester och gå runt på gatan, längs stranden eller om du är trött av bältesväskan - mera om den senare. En skulder väska bärs finast som en cross-body väska, så att du alltid kan ta remmen över huvudet. Just Junkies och Eastpak gör bland annat några riktigt fina skulder väskor, där vi har valt ut de finaste. Denna typ av väskor ger ett pift till din outfit men det är också viktigt att den har en funktion. Så finn gärna en skulder väska med flera rum och med plats till t.ex. din pung och din mobi.

  Festivalens 101: Bälte väskan

En väska som på samma sätt är praktiskt, funktionell och modern är den populära bältesväskan. Denna typ är nog den som vi hos 2trendy har svårast med att skulle vara utan. En ting är i alla fall säkert - i vår överlevnadsguide till festival, står en bältesväska som allra överst. En bältesväska är nämligen perfekt till sommarens många festivaler, men också till fest, bytur, genom gågatan och till andra andra angelägenheter, där du inte stör runt med en telefon och en handväska i handen. Fanny packs, som det heter på engelsk, kom först in i modebildet under 80- och 90-talet. Av den grund ser du också många av de stora märken designa retro bältesväskor, som precis matchar i dessa årtionden. För att hitta en snygg bältesväska, så titta då antingen efter en i läder eller undersök Eastpak och H2Os sköna designs.

  Back to school

Och när sommaren så äntligen kommer är det på tiden att det roliga är avklarat och att du förhoppningsvis hungrar en aning efter att komma tillbaka i de vana ramar och rutiner. Ska du däremot tillbaka till skolan är det självklart behov för en ryggsäck som kan hålla till dina böcker. Men om du har övervägt att nytt pennskrin, som håller styr på dina pennor, så att du inte ska hela tiden fråga efter din sid kompis om du ska låna en. Så är skolstart den perfekta tidpunkt till att få uppriktigt beställt sina saker och njuta av det så länge det varar. En ny data sleeve kan också vara luxus. Se i alla fall till för att skydda din data från repor och avfall. Detta gör du bäst genom att uppbevara datan i en sleeve, när den är i väskan. Här hos 2trendy har vi de läckraste sleeves gjord av läder och i snygga färger och du vill helt klart kunna hitta sleeves till tablets.

  Business briefcases

Ett annat sätt att uppbevara din data på än bara i en ryggsäck är i en fancy briefcase. Vi må dock erkänna att vi inte helt kan stå för dessa läckra business- väskor. De är verkligen klassiska och ägnar sig självklart till en arbetsdag på kontoret. Men de kan också användas till mycket mer än det. Utöver platsen till viktiga papper är de också typiskt utstyrda med korthållare, hållare till kulpennor, mobil och nycklar. Vill du gärna se classy ut, så är en briefcase i läder det upplagda valet, men väskan är alltså riktigt bra om du är typen som älskar att vara organiserat.

  Ta på tur: Weekend bags

Om en utflykt varar längre än bara just en enkel dag, så har du självklart användning för lite ting här och där. De kan du smart packa i en så kallad weekendbag, vilket ägnar sig perfekt till långa weekend uppehåll - vilket namnet också kommer ifrån. Vi älskar speciellt de nice läderväskor från Still Nordic, där man har plats till det man ska använda och samtidigt se bra ut. Självklart ska en weekendväska vara praktiskt, men den får alltså också vara lite snygg, så att du kan ta med den på tur med stil. Till exempel på spa uppehåll med din andra halva, en tur till sommarstugan eller en helg hos föräldrarna. När du ska iväg så kom därför ihåg också en toalettväska till dina toalett ting.

  Välj den riktiga färg

När du ska köpa en väska så gäller det, förutom att välja den riktiga typ också en riktig färg. På trots att väskan kan vara riktigt snygg och funky så ska det färgmässigt helst inte fylla för mycket. Välj därför färger som är nedtonade och inte vill stjäla allt för mycket av uppmärksamheten till din outfit. Det är väskan, som ska komplimentera din outfit och inte omvänt. Mörkblå, grå, svart, brun, vit och en variant av bordeaux är därför de färger du ser mest av, när det kommer till väsk designs. Inte desto mindre är det till varje tid och plats till att experimente - gäller också när det kommer till färger.

  2trendy har din rygg

Hos 2trendy har vi sett till för att ha ett stor urval av alla möjliga slags av väskor, så att du med säkerhet kan hitta det du har användning för. Väsk marknaden är dock mega stort och därför har vi tillåtit oss att sortera lite i allt det vi har hittat. Därför ser du här i webshoppen bara det bästa och det snyggaste av väskor. Saknar att ha vilken som helst väska, så kan du alltså räkna med oss! Hos 2trendy hittar du de mest populära modeller, märken och färger. Och vi är ju självklart klara över att du inte ska nöjas med en väska för livet. Därför är våra väskor billiga utan att det ska gå ut över kvalitéen, så att du kan köpa väska efter väska och därmed täcka dina behov samt rygg.