Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

2 för 1000:-

Snygga modekläder är alltid en vinnare - och speciellt om det kan fixas till en billig peng. Hos 2trendy kan du med vårt erbjudande koncept ”2 delar 1000:-” skaffa dig kläder från de hetaste märken och du vill alltid få två delar till samma pris. Här kan du vara säker på att priset är alltid samma - och att kvalitén är i topp.

View more
KLÄDER FRÅN DE MEST POPULÄRA BRANDS

På trots det billiga pris, är kläderna alltid från de mest trendigaste märken. Här hittar du kläder från exempelvis Denim Project, Selected samt det populära Kronstadt – och det hela till en pris som är lätt att hantera. Oavsett vad du har behov för, outfit till nästa firmafest, julfest, stadsturer eller bara önskar något snyggt till din vardag, så kan du snabbt och enkelt hitta det här. Vi har ett stort urval av feta märken, stilarter och kläder, så att du till varje gång kan hitta precis det du letar och har behov efter.

SAMMANSTÄLL OCH KOMBINERA FET PLAGG EFTER BEHOV

Du väljer fritt hur du vill sammanställa ditt “paket” och kan på så vis skräddarsy din önskan efter dina egna behov. Har du exempelvis behov för en smart skjorta och ett par feta jeans; ja så väljer du det. Alternativt kan du också välja att hitta två nya skjortor, sweats, jeans eller något helt annat - allt efter vad du själv önskar. Oavsett vad dina behov är och vad du är på jakt efter så vill du hitta det hela hos 2trendy.