Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Comfort Pants

“De skönaste byxorna på marknaden”

Våra byxor Comfort Pants är byxor är otroligt bekväma och sköna att bära, samtidigt som de har en snygg och elegant design. Comfort Pants är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Byxorna innehåller hela 4% elastan, vilket ger byxorna en otrolig stretch. Kombination av viskos och polyester ger byxorna snyggt och elegant utseende, samtidigt som de är otroligt sköna att bära.

Kärt barn har många namn - Comfort Pants, Performance Pants, Perfect Pants med mera, de är alla byxor som erbjuder en unik blandning av stil och komfort. Mer än 250.000 av våra kunder har redan köpt våra Comfort Pants, och det revolutionerande konceptet är här för att förbli. Prova marknadens mest behagligaste byxor, du vill helt säkert inte ångra det!

View more
Comfort Collection
3 för 450:-
Mark Pants Stripe Teak
Comfort Collection
3 för 999:-
Mark Pants Darkest Spruce

Comfort Pants


Se skarp och redo ut med Comfor Pants

De finns många olika komfortbyxor på butikerna och du kanske också hör folk kalla dem Performance byxa. Vi har valt de vi gillar mest och de som levererar mest kvalitet till bästa möjliga pris. Detta säkerställer att du får de bästa möjliga byxorna till bästa möjliga pris. I andra ord får du med mycket värde för pengarna.

Mark Pants, Comfort Pants, Performance Pants – de är termar för vackra byxor som känns som ett par joggingbyxor. Comfort Pants har blivit allt populärare och med goda skäl. Tanken på ett par presentabla byxor som känns som ett par joggingbyxor är genialiskt och såklart något du bör uppleva själv. Därför har vi ett stort urval av komfortbyxor- på så sätt kan du hitta de perfekta byxorna för dig och din stil. Vi har de klassiska enfärgade stilarna som passar bra på kontoret eller bara för att göra ärenden, samt de mer snygga stilarna med ränder och rutmönster. Om du är trött på byxor som låser in dig och begränsar dig måste du prova på Comfort Pants. Vi är säkra på att du kommer att hitta något du älskar.

De bästa materialen för de bästa byxorna

Kombination av material är som med alla andra kläder extremt viktig och detsamma gäller för våra Comfort Pants också. Materialen är noggrant utvalda och var och en av komponenterna säkerställer en fantastisk produkt med sina egna unika förmågor.

Viscose

Viskos är den främsta bidragsgivaren till komfort på grund av dess mjuka och sidenliknande känsla. Det är viskos som gör att byxorna känns mjuka vid beröring och säkrar komfort hela dagen. Det är denna mjuka känsla som gör Komfort byxor som en jogging byxa. Förutom den extrema komforten har viskos också en annan stor egenskap. Den fungerar som en värmeledare vilket innebär att du inte behöver oroa dig för överhettning. Det betyder att du kan bära byxorna hela dagen och vara säker på att du har fantastisk komfort.

Polyester

Du ka hitta polyester i stort sett var som helst och med goda skäl. Polyester gör vilken produkt som helst mycket stark och hållbar vilket också är fallet för våra Comfort Pants. I de flesta fall kommer det att finnas en hög andel polyester i våra komfortbyxor, vilket säkerställer att de är riktigt slitstarka och håller dig många användningsområden.

Elastane

Elastan är materialet som ger byxorna sin elastiska känsla och den berömda strecthen. Det finns en hög koncentration av elastan på cirka 4-5% i våra komfortbyxor, vilket ger dem sin exceptionella stretch

Skapa den perfekta outfiten med Comfort Pants

Med så många olika stilar kan det vara svårt att välja. Därför har vi försökt ge några rekommendationer. Du vill naturligtvis se fantastisk ut vart du än går. Ta all inspiration du vi så är du snabbt redo att skaffa en ny outfit.

Tops: Det finns många olika val när det kommer till att mixa och matcha dina nya komfortbyxor med tröjor. Det viktigaste att gå med dina komfortbyxor kan vara en T-Shirt. Det mest uppenbara valet skulle naturligtvis vara att para ihop dem med en av våra Komfor Tröjor. På så sätt kommer du att täckas av komfort från topp till botten. Självklart går det även att välja något mer enkelt och basic som en T-Shirt i kombination med en hoodie. Med komfort byxor får du ett mångsidigt plagg som kan användas både till vardags och till mer speciella tillfällen.

Skor: tillsammans med dina nya byxor kommer du naturligtvis ha några snygga och moderiktiga skor. Som med allt annat som nämns ovan finns det olika alternativ här också. Om du vill se mer formell ut skulle ett par finskor vara perfekta och om du vill ha en mer avslappnad passform skulle ett par sneakers passa bra också.

Storlek och passform

Våra komfortbyxor är i regular storlek och vi rekommenderar alltid att du väljer din normala storlek. Det kan ske små förändringar i passformen från stil till stil på grund av olika materialkombinationer. Detta bör dock inte påverka vilken storlek du väljer.