4.5/5.0
+11.000 omdömen
Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Solid

Solid är en dansk mode framgång. År 2000 blev det snabbt klart att Solid lidit av svår växtvärk. Solid hittar du idag över större delen av Europa, och har 60 konceptbutiker i norr. Fast mode och framgång som bygger på ett brett produktsortiment och prismedvetenhet.

View more
Page 1 of 2
Historien startade i Kolding

I Jylland skapades konceptet! Solid grundades 2000. Vändningen för Solid blev då det sparkades igång med en massiv tillväxt för företaget, som snabbt etablerade sig på den danska stadsbild med kllektioner av mode för unga människor.

Solid riktar sig till ungdomar i åldern 18-30 år, som vill klä män i modekläder utan att tömma spargrisen. Bolaget har fortsatt sin tillväxt utanför de röda och vita kanter. Solid är nu representerade i större delen av Europa, men erfarenheten liger i Danmark och de har fortfarande sin största framgång i de skandinaviska länderna. I Skandinavien finns Solid i 60 konceptbutiker utspridda i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Solid ägs av fashion group CNS Group A / S, som är en av de största skandinaviska modegrupper. Bolaget äger även företag Oxmo och DND.

Varieret produktsortiment

Solid skickar flera gånger om året en ny kollektion av herrmode på gatan. Kollektionen är stor och erbjuder något för alla. Solids sortiment kan hantera allt från t-shirts, skjortor, jeans, byxor, koftor, tröjor, hoodies, underkläder, accessoarer och mycket mer.

En av de vanligaste funktionerna i Solids produkter är deras fritid. Det finns en stor mångfald i de kläder som varierar i en regnbåge av färger och fantasimotiv samt mönster. Därför kommer Solid alltid vara tillgängligt oavsett vad du letar efter.

Solid är dansk design till ett bra pris. Skandinaverna har satt en "like" på varumärken, och de fortsätter sin invasion av den europeiska modemarknaden. Det ska bli intressant att följa Solids utveckling under det kommande året. Här på 2trendy vi är glada att presentera ett varierat utbud av fasta produkter.