Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Sneakers

Nutidens modemedvetna män ser till att stilen går igen upp från toppen fördelat till resten av kroppen. Det med andra ord viktigt att ha fler par skor och att kunna välja mellan så att kläder och skor matchar 100% ihop. Hos 2Trendy har vi alltid ett stort urval av sneakers till män i alla åldrar. Du hittar det hela hos oss, oavsett om du letar efter Nike skor som de trendiga Nike Zoom, mode skor som Lacoste Carnaby, sportsko som Asics Gel-lyte, läckra skor som Puma Mocka, eller kanske den klassiska Converse All Star hi. Om du söker efter ett bestämt märke eller bara letar efter ett par bra sko eller sneakers erbjudande så har vi garanterat något till dig. Vi har i stort sett alla de smarta sko märken till unga och vuxna män. Vad med priset och önskan om att köpa ett par billiga skor? Eftersom vi hos 2Trendy alltid köper stort in, av alla de nyaste skor och sneakers märken så kan du njuta av de bästa sko priser. Gå igenom vårt sortiment och köp dig ett par sko online här hos 2Trendy, om du är intresserad i att hitta det bästa urval av det nya skomodet till marknadens bästa priser.

View more
Brett urval av herr skor, och varför trendiga sneakers är en viktig del i påklädningen.

Möter man nya människor är skorna något av det första man lägger märke till och vill påverka det förstahands intrycket av dig. Speciellt kvinnor gör den dömande elevator blicken där dina herr skor kanske har en större betydning än vad de flesta män vill lägga märke till. Slitna tråkiga skor som inte matchar till resten av din klädstil ger dig inte de bästa chanser till att göra ett bra intryck. Men hur många skor bör man så ha, och vad ska man titta efter i det fall man önskar att se bra ut? Först och främst så kommer du alltid långt med ett par snygga vita eller svarta sneakers. Men om du önskar att göra lite extra ut av dig själv, så se till för att ha mer än bara 1-2 par att välja emellan. Så har du möjlighet för att matcha sko stilen och färgen till bältet, en blazer eller annan påklädning. Är det inte dyrt att ha många skor, tänker någon kanske? För det första kan du köpa dina skor billigt online hos 2Trendy. För det andra så blir dina skor ju inte slitna, medan du håller en paus från skohyllan. Så om du ser det som en investering och har 8 par skor att välja emellan kan dessa 8 par skor hålla lika så länge som du om du bara har 2 par åt gången och först löpande köper ett par nya skor när dina gamla par blir slitna. I slutet är priset det samma men genom att ha många skor i garderoben, kan du på så vis matcha din klädstil i många variationer. En bonus ting genom att använda nya skor på en vardag och som många inte tänker över är att skorna har möjlighet för att dämpa väck fotsvetten medan de står och torkar. Det minskar lukt gener hos några och samtidigt ger det dig sunda och friska fötter.

  Tips och kunskap om herr sneakers

Ordet sneakers var för över 100 år sedan bara ett slang ord. Den fick först sin början i England i slutet av 1800-talet, där gummi sulan blev mera utbrett och mest använd till sport och atletiska situationer. Slang ordet kommer av, att de unga killarna kunde snika sig upp (sneak up) på varandra utan att kunna höras. För ca 100 år sedan började skomärket att ta ordet till sig och först då började man att kalla deras sko med gummisula för sneakers. Sneakers- eller ganska naturlig, gummisko på dansk har i många år varit ett populärt skodon, inte bara till sport, vilket de är närberlänga. Men också till vardagsanvändning och som är en del av modet bland de unga. Först och främst har sneakers en bra passform och en bra sula. Man kan därför gå i sneakers i många timmar, utan att få ömma fötter vilket annars kan ske med andra klassiska herrskor. Härnäst har det idag blivit en mode sko som både speglar tidens trend och som faktiskt också kan användas ihop med en smart kavaj och fortfarande utstråla en bra stil. Det finns många varianter av sneakers sko. Utöver de allmänna fritids och sommarskor finns sneakers också som vintersko och ändå som lädersko. Hos 2Trendy har vi samlat alla typer av feta sneakers, från alla de mest populära skomärken i alla skostorlekar, till ny upcoming och trendsättande märken. Vi har allt under ett tak, så att du kan shoppa online efter sko och sneakers till varje tillfälle.

  Det är enkelt och billigt att shoppa sko online hos 2Trendy.

Du hittar ofta bra sko erbjudande när du handlar mode kläder och skor hos 2Trendy. Men på trots att det inte är rea på skor, kan du vara säker på att vi alltid erbjuder bra online priser. Men det är inte bara priserna och det breda urval som vi strävar efter. En fantastiskt shopping upplevelse och en omfattande service är för oss minst lika så viktig. Därför har vi gjort navigationen på 2trendy enkel och bekväm, uppdelad i kategorier och ett sökverktyg som snabbt hjälper dig med att hitta den vara du behöver. För att ge den bästa service erbjuder vi bland annat gratis frakt över 599:- och byte. Detta gör vi för att vi önskar att ge dig en bra shopping upplevelse. Vårt mål är nämligen att du som kund kommer tillbaka eller exempelvis delar glädjen med andra i form av ett 2Trendy presentkort. Så njut av din shopping idag och välkommen åter.