Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Comfort Overshirts

Våra Comfort Overshirts ger dig garanterat en cool och snygg outfit som kan användas vid flera tillfällen – t.ex. både vardag och fest.

Med en Overshirt är du säker på att hålla dig varm.

För dagligt bruk kan du. sätt ihop dem med en basic t-shirt, ett par coola chinos och ett par sneaks

Känn skillnaden själv

View more

Comfort Overshirts

Här på 2Trendy älskar vi mode och vi har en stor kollektion av de populära Comfort Overshirts från Only & Sons så att du enkelt kan hitta ditt nästa yttre lager. På den här sidan kan du enkelt välja ut din nästa Overshirt och gå iväg med något som du alltid kommer att älska.

Precis som våra vanliga Overshirts är våra Comfort Overshirts några av de snyggaste på marknaden, så du kommer garanterat att få ett trendigt och bekvämt plagg när du köper din overshirt från 2Trendy. Vi letar alltid efter kvalitet och vi tittar särskilt på tre saker när vi väljer våra Comfort Overshirts:

Flexibilitet

Med en bra stretch och perfekt design Comfort Shirts ger dig friheten och flexibiliteten att röra på dig hur du vill.

Komfort

Materialen av hög kvalitet ger dig rörlighet och fantastisk komfort

Stil

De bästa stilarna i staden

En cool Overshirt

En jacka eller Overshirt i snygg design är något vem som helst kan uppskatta och den har verkligen möjlighet att höja nivå på din outfit och göra den mer komplett. Den har potential att ta fram det bästa i dina andra klädersplagg, vilket får dina skor, byxor och allt annat att glänsa mycket mer. Om du har en snygg Overshirt med mycket komfort kommer du snabbt att kunna bygga en snygg garderob som gör dig till den bästa versionen av dig själv.

Perfekt för övergångsperioder

Vi alla känner till kampen för att hitta rätt mängd av kläder för övergångsperioderna mellan sommar och vinter. När sommaren tar slut blir jackan alldeles för varm men bara en T-Shirt är för kall och detsamma när vintern kommer och du verkar inte hitta rätt jacka. Det är då Overshirt spelar sin roll. Det är genialiskt eftersom den kombinerar flexibiliteten från en typisk övergångsjacka med det stiliga inslaget från en typiska skjorta. En annan bonus med våra Comfort Overshirts är att den har extra stretchfunktion vilket gör den extremt bekväm. Det lätta och stretchiga materialet ger en mjuk och fri känsla. Detta gör det enkelt för dig att utföra dina dagliga uppgifter samtidigt som du är bekväm och har en bra temperatur. Overallt Comfort Overshirt ger dig det du behöver att ta dig igenom övergångsperioderna.