Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Comfort Jackets

”Flexibilitet, komfort och kvalité i ett.”

Vår Comfort Jackets kategori består av jackor med bra kvalité och massor av stretch. Comfort jackets känns extra behaglig att ha på, utan att man ska gå på kompromiss med dynamiken och flexibilitet. De innehåller antingen materialet spandex eller elastan, vilket ger jackorna den flexibilitet som ofta kan vara saknad hos andra kvalité jackor.

Vi har ett stort urval av Comfort Jackets och har samlat de bästa och mest populära och jackor i jämförelse till pris och kvalité. Här har vi isär lagt vikt på hur behaglig och flexibel jackan är att ha på, men utan att gå på kompromis med design och stil.

Gör som många andra av våra kunder redan har gjort, och gör vardagen lite lättare med att bära en av våra Comfort Jackets.

View more
63% polyester

Med 63% polyester er bukserne både ekstremt lette og stærke i holdbarheden.

32% viskose

De 32% viskose øger komforten på grund af den ekstremt bløde og silkelignende følelse, samtidig med at Viskose leder varmen fra din krop ud igennem stoffet.

5% elastane

5% elastane er din garanti for den vildeste komfort med en stretch finish, så bukserne aldrig føles stive som typiske suit pants.