Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Kostym

Oavsett om det är formell eller professionellt kommer du behöva en kostym för att få dig att se moderiktig och snygg ut. Kolla på vårt breda utbud av högkvalitet och trendiga kostymer som får dig att se fantastisk ut. Du hittar kostymer i traditionella färger samt några mer alternativ. Vi är säkra på att du kommer hitta något som du verkligen älskar.
View more

Kostymer

Varje man bör ha minst en kostym eller ännu hellre äga några olika kostym kombinationer i sin garderob så att han alltid kan byta till den speciella tillfällen. Det behöver inte alltid vara för speciella tillfällen. Det kan vara en välsignelse att bara se fantastisk ut på jobbet eller när man gör vardagliga ärenden. Oavsett omständigheterna har vi den kostym som du behöver.

Här på 2Trendy har vi fantastiska Kavajer, Byxor och eleganta Västar. Vi ser till att det blir lätt för dig att välja och vraka en fantastisk outfit så att du ser snygg ut och redo för speciella tillfällen eller bara för nästa arbetsdag. Ta en till på vårt breda utbud av olika stilar och hitta något som matchar din personliga stil.

Hitta en kostym för alla tillfällen

Kostymen är det mest optimala valet när man firar livets största händelser-eller tragedier. Se till att du ser flygande ut inför nästa bröllop, födelsedag, semester eller även begravning. Oavsett vad, kommer du en dag behöva en snygg kostym som passar dig bäst. Med andra ord kommer du behöva den perfekta kostymen – tur för dig att du kommer inte behöva gå någon annanstans än 2Trendy.

När du är redo för din nästa kostym står vi redo för att hjälpa dig. Vi har ett brett erbjudande av noggrant utvalda kostymer från de bästa och mest trendiga märkena. Vi har kostymer från märken som Jack & Jones, Only & Sons, Selected, JEFF, Solid och Clean Cut Copenhagen. Om du vill ha en prisvärd och extremt bekväm kostym se till att kolla in kostymerna från vår comfort collection.

Få hela kostymen eller bara en Kavaj

kanske har du redan byxorna och skjortan- då kanske du skulle ville köpa en Kavaj separat och blanda ihop stilen. På så sätt har du möjlighet att kombinera det du redan har i din garderob med något nytt och spännande. Oavsett om du vill ha en mer avslappnad stil eller så vill du skilja dig från mängden kommer du hitta allt på 2Trendy. Du hittar olika kavajer som kan matchas med alla sorters klädsel

De viktigaste tillbehören till kostymen

Det viktigaste för kostymen är skjortan. Skjorten liksom kostymen måste vara bekväm men inte heller för lös. På så sätt säkerställer du att du ser skarp och fräsch ut i din nya outfit. Vi har ett brett urval av Skjortor i olika färger och mönster. Vi är säkra på att du kommer att hitta något du gillar.

Om du vill göra din outfit ännu mer exklusiv se till att kolla in våra andra Accessoarer. Ta en titt på våra slipsar och flugor eller kanske ringar och armband. Om du drömmar om att se ditt bästa ut hela dagen varje dag är vi säkra på att du kommer att glänsa med en kostym från oss.

Hur ska kostymen sitta?

Den perfekta passformen på kostymen beror på din kroppsform. Om du är smal kommer en Slim Fit kostym se bra ut på dig. Om du har en bredare silhuett kommer en mer bred passande kostym att vara bra. Oavsett vilken kostym du väljer kan du inte gå fel med att handla på 2Trendy. Du kan alltid ta med dig kostymen till en skräddare om justeringar behövs. En av de saker som gör att du ser riktigt bra ut är när ärmarna på kavajen går ner till runt handleden och lämnar ungefär en centimeter utrymme för skjortan att visa. Detta kommer att få dig att se extraordinär och elegant ut. Du kan också leka med längden på byxorna. I modern tid har lite kortare byxor i kombination med loafers varit riktig populära. Men om du vill ha den klassiska looken är byxor i vanliga längd med ett par finaskor rätt väg att gå.

Välj rätt kostym med tre tips

Det kan vara svårt att välja rätt kostym för det kommande eventet. Vi vill se till att du får den perfekta kostymen för dig och därför har vi satt upp en lista med tips för att göra processen enklare för dig.
1. Färg: Välj den färg du gillar mest och välj en skjorta som passar bra till den. En vit eller ljusblå skjorta med en marinblå kostym ser fantastisk ut eller bara den klassiska vita skjortan och svart kostym. Möjligheterna är oändliga.
2. Passform: Välj en kostym som passar din kropp och låt ärmen stanna vid handleden.
3. Accessoarer: Matcha din kostym med kompletterande accessoarer som slipsar, flugor eller armband. Välj färger som matchar kostymen.