Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Skjortor

SNYGGA SKJORTOR TILL DEN MODEMEDVETNA MANNEN

När man klär sig, är skjortan ett viktigt plagg, eftersom den kan både vara snygg att se på, läcker och behaglig att ha på, samtidigt som den passar in till varje tillfälle och sådan har det varit i många år. Det har mest varit att man har haft skjortan till formella tillfällen men sådan är det inte mera. Skjortan blir naturligtvis flitigt använd till mera formella sammankomster, fester och förrättnings relaterade angelägenheter. Men de passar också ganska fint in i din övriga vardag och mindre formella angelägenheter. Kort sagt - skjortor kan användas till vilket tillfälle som helst och vill varje man. Här på sidan hittar du ett super spännande urval av världens olika och sköna skjortor till varje smak. Och om du behöver en just nu, kan du alltid låta dig inspireras. Kanske får du användning för det senare eller också hittar du en, du inte anade att du behövde men som du bara måste ha. Det kan också vara du faller över den perfekta gåvan till en du håller av. Så se dig omkring - det finns många fina möjligheter.

View more
Page 1 of 4

Historien om skjortan

Historien om den förunderliga klädesplagget startade faktiskt för många år sedan. En gång var den använd till beklädning plagg och nattskjorta till män, och den gång handlade det överhuvudtaget inte om mode. Den gång ansågs skjortan bara vara en praktisk beklädnings plagg. Sedan begynnelsen har skjortan flera gånger ändrat form och utseende, likaså har dess utseende såsom materialet den är tillverkat i, också varierat med tiden. Omkring 1700-talet började man att använda skjortan till något annat än beklädning. Där kom det mer fokus på hur den såg ut med de olika broderingar och utsmyckningar. Sedan dess har utseendet ändrat sig igen, flera gånger, både i förhållande till facon och färger. För omkring 100 år sedan kom skjortan med knappar, som vi alla känner den idag, att bli populär vilket än idag står kvar. Skjortans resa har varit lång och den har varit mycket runt omkring. Men resan är på inget vis slut, och både män och kvinnor är idag glada användare av den fantastiska skjortan.

 

Den formella skjortan

Som ovan nämnt har skjortan mest varit använd till mera formella angelägenheter. Den snygga, eleganta, stilfulla vita skjortan i kombination med kavaj och slips samt nyputsade fina skor - m är alltid en hit.. Den är välägnad till många anledningar, bröllop, barndop, runda födelsedagar, jubileum, konfirmationer och så vidare. Men också inom förrättnings verksamheter som t.ex. receptioner eller bara som till en allmännelig arbetsmarknads beklädning inom vissa branscher. Dessutom har det också blivit mera populärt att använda skjortan tillsammans med jeans i festsammanhang utan kavaj och slips, vilket gör att det fortfarande ser stilrent och bra ut, utan att det är formellt men inte för högtidligt. På det viset har man klätt på sig med bra stil.

 

Den korta och långa ärmen

Det har ofta varit de långa ärmar, som satt på den klassiska skjortan. Det gör de de än idag och står fortfarande för den goda stil, oavsett om det är i den formella eller mera casual avdelningen. Men det är också de kortärmade skjortan som är den perfekta somriga påklädningen. Den är ett superbra alternativ till en allmännelig T-shirt och ger påklädningen en lite mera stil än en allmännelig T-shirt. Du kan hitta ett urval av snygga, coola och festliga skjortor här hos oss - både med korta och långa ärmar. Det ger otroligt många kombinationsmöjligheter på det sätt att du kan använda den sköna skjortan till riktiga många tillfällen. Som ovan nämnt kan du lägga till en slips och jacka till den klassiska och stilfulla långärmade skjortor och du alltid klar till fest eller en anledning som kräver en formell påklädning. Eller kombinerar skjorta med ett par jeans och du har rättat dig en mera casual stil till vän eller familjemiddagar, receptionen eller många andra ting. Med de kortärmade, smarta skjortor har du också säkrat dig en bra stil, och du ser helt säkert sommarfrisk ut. Därutöver kan den också vara mycket behagligt att ha på när sommarvädret står som allra starkast.

 

Skjortor till varje stil och begivenhet

När man talar om kombinationsmöjligheter i förhållande till skjortor har vi tidigare nämnt många möjligheter. På det viset, är det bara ett litet urval av smarta skjortor i klädskåpet, vilket ger många möjligheter när man klär på sig. Om man är ute i den formella stil, den mera casual stil eller till och med den avslappnade stil, så kan man bland annat variera vid att:

Knäppa upp den översta knappen på skjortan

Kombinera slips och jacka eller butterfly ihop.

Ha skjortan utan på eller instoppad i byxorna.

Ha skjortan – öppen eller delvist igenstängd - utan på en T-shirt.

Oavsett hur du väljer en skjorta, är du redan påväg ett bra stycke, dvs om du hittar skjortan här på sidan. Samtidigt är du säker en bra kvalité och ett stycke plagg, som är läckert och behagligt att ha på - och ändå till ett ordentligt pris.

 

Skjortor i många färger och mönster

Hos oss på 2Trendy är kvalitén och stilen i ordning. Det hela beror på vilken stil du är till. Ska det vara en vacker och stilfull enfärgad skjorta, som både passar till det formella men också exempelvis till studie eller arbete? Eller får det gärna vara lite mönster på, utan att det blir för mycket? Då är det både ränder, prickar, rutor och andra dämpande mönster att ta ett kik på. Det kan också vara du är vild med skogsmans skjortor - en klassiker, som har vänt tillbaka för att bli. Med en skogsmans skjorta har man ett stycke plagg, som är flexibelt och vardags vänligt, vilket gör att man kan ta fatt i det dagligen. I den mera festliga avdelningen finns det ett stort urval av sköna skjortor med mera detaljer på. Ett hav av färger, figur, mönster och tryck, ger din skjorta och dess påklädning någon extra markant och rolighet. Du kan också överväga om din nya skjorta helst ska sitta tätt in på kroppen, eller hellre sitta löst och vilken form den ska ha. Det kan betyda mycket för hur behagligt man befinner sig i sitt plagg och kläder skall helst vara bekvämt att ha på. Det finns många sätt att konstruera en skjorta på och det är helt säkert också ett sätt den passar för dig.

 

Skjortor i alla typer

Som det framgick finns det många olika vinklar i förhållande till att hitta en ny skjorta. Därför kan det också vara riktigt svårt att välja en. Inte minst eftersom de finns sköna och spännande utgåvor att välja emellan. Och hur sitter de nu på en? Får man för mycket uppmärksamhet? Eller för lite med den mera dämpade varianten? Först och främst ska det handla om att hitta en skjorta man känner sig bekväm i. Både i förhållande till material och själva konstruktionen/utformningen av dem. Men också i förhållande till vem man är som person. Kanske skulle man undgå att välja den skjorta som har mest fest och färger i, om man är typen som vill hålla sig i bakgrunden. Eller också ska man testa något nytt. Om man bara känner sig bra till hands i den på samma sätt kan en snygg och mera dämpade skjorta signalera ordning och stil. Och man behöver på så vis inte glida i bakgrunden. Igen handlar det om att känna sig bra till pass i plagget och vad man annars utstrålar. Och när det är sagt är det ju också bara rart att ha flera olika skjortor i sin samling. Så man har något att välja emellan - avhängande av, vad man vill utstråla och vilket humör man är i. Så oavsett om du vill vara honom den söta, den stilfulla, den snygga eller något helt annat så titta med här. Hos 2Trendy är det skjortor till både förrättningsmannen, til fest apan, den formella fest deltagaren, den casual typen, den rå och coola unga mannen och många andra. Så se dig omkring och se vad du kan hitta. Det är massor av bra erbjudanden och det är bara att tänka på, vilket annat plagg man kan kombinera ihop det med. Låt dig blir överraskad och inspirerad bland de många sköna och olika skjortorna. Kanske blir du nästan överraskad och hittar dig en ny favoritskjorta eller flera. Eller kanske hittar du en, du bara måste ha och tycker om.

 

Snygga skjortor för män

En modern och välsittande skjorta till män blir aldrig passé – hos 2trendy hittar du alltid ett varierat och brett sortiment av skjortor. Här på sidan har vi samlat vårt stora utbud av moderna skjortor till män och vi har garanterat något för alla smaker. Exempel kortärmade skjortor, randiga skjortor, buttondownskjortan eller rutiga skjortor. Vi har helt säkert den du söker.

En modern och välsittande skjorta till män går aldrig ur mode– och hos 2Trendy hittar du alltid ett varierat och trendigt urval av skjortor. Här på sidan har vi samlat vårt snygga och stora urval av moderna skjortor till män, som garanterat är något för varje smak; t.ex.kortärmade skjortor, rutiga skjortor eller skogsmans skjortor. Oavsett i vilket sammanhang du ska använda din skjorta, så hittar du den här. De flesta mode män älskar deras skjortor, och det kan vi också gott förstå här hos 2trendy. En välsittande och modern skjorta kan nämligen användas både till vardag och fest och den framhäver din figur på ett snyggt och elegant sätt. Den helt riktiga skjortan får dig nämligen till att se slankare ut, samtidigt med att den framhäver de delar av din kropp, vilket ger dig en fin figur, exempelvis midjan och skuldran. Hos 2trendy älskar vi mode kläder till män och därför hittar du alltid ett varierat urval av herrskjortor här på sidan. Tidligere var det sådan, att herrskjortor var bara förbehållet finare anledningar och oftast använts av förrättningsmän eller till festliga tillfällen, där den personliga stilen skulle vara på plats. Men sådan är det bestämt inte längre, eftersom du kan hitta många exempel på herrskjortor från märken, som traditionellt sett gör streetwear. Särskilt med det stora fokus på både kortärmade skjortor og skogman skjortor, är den klassiska herrskjortan blivit en all mans ägodel. Det finns naturligtvis mång olika typer av skjortor och här hos 2trendy hittar du ett modernt urval - oavsett om du är till den klassiska del av herrmodet eller streetwear. Det kan nämligen vara en riktigt fin idé att utvidga din kollektion av herrskjortor i klädskåpet till både vardag och fest. Likaså kan den helt riktiga skjortan vara din bästa kompanjon när den svenska sommaren landar som värst. En skjorta är nämligen riktigt behagligt att ha på samtidigt med att den är luftig och mjuk. En herrskjorta kan således vara ett superbra alternativ till den klassiska t-shirt. Om du inte är vild med det klassiska herrmodet, som fokuserar mycket på slim-fit och täta modeller - så är en lös skogs mansskjorta kanske just precis det du söker. Den klassiska skogsmansskortan har nämligen fått något av en renässans. Skogsmans skjortan passar perfekt in i den unga mode mannens garderob, och är super fet tillsammans med ett par jeans, chinos eller shirts. Hos 2trendy hittar du alltid ett modernt urval av skogsmans skjortor till moderna mannen, som inte vill gå på kompromiss med kvalité eller design. Hos 2trendy arbetar vi varje dag på att kunna erbjuda det fetaste modeplagg till män. Vi utvidgar hela tiden vårt sortiment med nya kollektioner och brands, vilket understöttar våran vision om ett brett, pris starkt och kvalitétsmedvetet urval. Kom nu bara ihåg att det alltid är gratis frakt och byte, när du köper dina modekläder hos 2trendy. Det är din garanti för en bra produkt, och kan alltid sluta med den riktiga storleken. Oavsett om du ska har några funderingar eller frågor kring mode kläder till män så står vi alltid klar till att hjälpa dig. Är du på jakt efter en modern skjorta till män så kan du alltid räkna med att hitta den i ett av våra urval.