Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Urban Classics

Urban Classics är ett läckert och modernt streetwear varumärke som gör kläder för egenföretagare och enskilda mode man. Urban Classics gör avslappnat streetwear till priser som alla kan delta med - och kvaliteten i kollektionerna är naturligtvis hög. Om du behöver ett par nya jeans, en ny hatt eller något annat - då kan du säkert hitta en personlig favorit av Urban Classics. På denna sida kan du se vårt breda utbud av innovativa och moderna varumärken.
 

View more
Express yourself – var dig själv En av de saker som gör Urban Classics något unikt är deras vision att ingen av deras kläder ska vara i tryck. Mottot för märket är att du måste uttrycka dig själv - och inte andra. För att göra ska du klä dig som du vill, och här finns ett stort utbud från Urban Classics, vi vill hjälpa dig att gå långt. Urban Classics erbjudar allt vad du kan kräva i streetwear, så att du kan alltid räkna med Urban Classics.

På denna sida hittar du vårt stora utbud av mode för män från Urban Classics, och vi är övertygade om att du förmodligen kommer att hitta din personliga favorit. Här på 2trendy vill vi göra det enkelt för dig att hitta allt rätt mode till rätt pris - och vi försöker hela tiden utöka vårt sortiment med de coolaste märkena.