Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Badbyxor

Är du på jakt efter ett par snygga och moderiktiga badshorts till semestern, simhallen eller stranden? Du hittar ett stort utbud med badshorts hos 2trendy. Vi har ett brett utbud av badshorts från kända märken såsom Björn Borg og Franks. Vi strävar alltid efter att utöka vårt sortiment med de bästa märkerna, modeller och modekläder till män.
View more
Moderna badshorts till den modemedvetna mannen De flesta av oss älskar sommar, sol och härligt väder. Det betyder nämligen massor av kvalitetstid med familj och vänner - och inte minst frisk luft. Så om du älskar den svenska sommaren och ligga på stranden så skall du naturligtvis också ha de snyggaste badshortsen. Här hos 2trendy hittar du alltid ett aktuellt sortiment av moderna badshorts som passar till tidens trender.  

Hos 2trendy intresserar vi oss för modekläder till män och därför hittar du självklart endast de bästa varumärkerna. Vi säljer bland annat moderna badshorts / badbyxor från kända märken såsom Björn Borg och Franks. Vi tycker man skall se bra ut dygnet runt - och självklart också när man är på stranden.