Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Ripped Jeans


Om du letar efter ett par nya jeans med en rå och snygg look, så kan ripped jeans vara helt det rätta val just för dig. 

I motsättning till de traditionella och moderna jeans, ger de rippade jeans en mera rå och maskulin uttryck -  och de vill i den grad skapa en ökad uppmärksamhet kring din stil och din look. 

Letar du efter en solid uppdatering till dina nuvarande outfits -  och är du på jakt efter fångade blickar så har du alltså kommit till det helt rätta ställe!
RIPPED JEANS GER DIG EN TRENDY OCH RÅ LOOK Där vanliga jeans ger dig en stilig och elegant uttryck så kan rippade jeans i den grad hjälpa dig att uppnå en rå och maskulin stil.  

Ripped jeans förklaras kort på det viset att de har snygga slitmärken, sprickor som gör att den skapar en rå och vild look. Det hela avspeglar sig naturligtvis i hela din stil, där rippade jeans är det perfekta val, om du önskar för att uppnå en mera vild och rå stil i din vardag. 
  SKAPA VARIATION I DIN OUTFIT Är du trött av att köra samma stil dag ut och dag in, så kan rippade jeans vara din räddning. Rippade jeans vill snabbt kunna ge dig en möjlighet för att variera din stil så att du alltid vill se smart och intresserad ut. 

Ripped jeans kan lätt användas samman med eleganta herrskjortor, smarta t-shirts och snygga skor och stövlar – och de vill ge dig en helt ny och spännande look, vilket din omgivning vill snabbt kunna lägga märke till. 

Med ett par smarta ripped jeans, får du alltså kort och gott en stil som igen blir spännande och trendig att se på!