Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Bomberjackor

Den klassiska bomberjackan har blivit modern igen och det är goda nyheter för alla modemedvetna män. Här hittar du vårt fina utbud av bomberjackor till män. Hos 2trendy hittar du alltid ett stort och modernt sortiment med de snyggaste modekläderna till män - och det gäller självklart också den legendariska bomberjackan. Se vårt stora utbud här på sidan.   
Den legendariska bomberjackan Den klassiska bomberjackan användes utav piloter under första och andra världskriget. Därefter har den blivit en legendarisk del av herrmodet. Bomberjackan passar perfekt in i alla modemedvetna mäns garderob och här på sidan hittar du bomberjackor från kända märken såsom Elvine och Revolution. Den legendariska bomberjackan är bra både som vår-, sommar- och höstjacka, då den är mycket luftig. Den kraftiga modellen kan även användas som en vinterjacka över en varm polotröja.  

Hos 2trendy hittar du alltid ett stort utbud av moderna modekläder till män - och självklart till otroligt bra priser. En del av vår vision är att kunna erbjuda det allra nyaste inom herrmodet och därför hittar du självklart också ett stort utbud av den klassiska bomberjackan. Kom ihåg att du alltid får gratis byte när du köper dina kläder hos oss.