Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Top 8 T-shirts - Find din stil til foråret

Våren är runt om hörnet, och det betyder förhoppningsvis massor av bra timmar utanför med drinks och stadsturer, där du inte får tandskada för att klappa samman med tänderna i kylan. Det betyder förmodligen också något varmare kontor eller studielokal som kallar på lättare outfits. Och därmed är det få ting som är mera viktigare än att du får styr på ditt urval av T-shirts. Basics är bra, men variation är både viktigt och riktigt användbart för att kunna ha många kombinationsmöjligheter. T-shirten är din bas för alla typer av outfits. Oavsett om det ska vara fint med en blazer eller street style med en rippad denim jacka. Därför ska du självklart också ha en mängd av olika T-shirts klart till varje stil.

På trots att T-shirten ofta är basen för outfiten så ska den inte undervärderas. I de riktiga styles kan T-shirts vara det fullständigt bärande element i outfiten. Oavsett om du är till logor, tryck, special materialer eller speciella pass former, har vi gjort arbetet för dig och sett till att du kan få det precis som du vill ha det.

Logo T-shirts

En favorit bland riktigt många och enormt populära på tvärs av stilarter och trends. Skatere älskar det, och kickflippar i stor stil med logo tee’s från Thrasher, Vans, Nike SB osv.. På samma sida av banan är casual street style också med på Vans, Dickies og Levi’s. Inom high street fashion är logo tee´s från Les Deux og Wood Bird extremt populära och ett stiligt val, både med och utan overshirt, denim jacka eller annan form för jacka. Sport Fashion är FILA och Champion oundvikliga. Deras olika stilar och variationer av logo T-shirts fortsätter med att vara bland de mest populära produkter inom mainstream fashion. Alla kan bära dem, och kvalitetén kan du fullständigt lita tryggt på. Det samma gäller för H2O och deras fabelaktiga färgpalett av stilar med det välkända logo på.

Velour, Pique och kombinerade fabric tee’s

Materialen och t-shirtens yta kan vara helt uttryckande och det, gör en stil annorlunda och ton angivande för en outfit. 2018 har bjudit välkommen tillbaka till velour som ett fett och tongivande material, där med både stil och säkerhet kan överta en helt outfit. Pique är det klassiska polo material, som du typiskt ser med en form för krage, men det har bland annat Les Deux gjort upp med, och lanserat deras enkel basic tee’s i pique material, som utan tvekan ger en takt uppåt i stil och formalitet. Perfekt både till vardag och en ute kväll. I Velour har exempelvis Wood Bird lanserat “Chung” t-shirten som verkligen är något speciellt, utan att det ska vara för mycket. Och precis det, att den typ av t-shirts kan användas både till avslappnande och mera festliga outfits är kännetecknande vid ett mera speciellt material. På grund av deras speciella uttryck blir de inte uppfattade som en standard och vardags aktiga, vilket ger dig fritt att styla dem och använda dessa typer av tee precis som du tycker att den ser bäst ut.

Longline

Longline Tee’s har blivit en fast del av garderoben for var och en som bara en gång i mellan rockar streetwear eller casual outfits. Fördelen med longline T-shirts är att den kan gå till långt de flesta olika typer av både jeans och pants. Det betyder att nästan oavsett vad du annars har av stilar och byxor i ditt skåp, kan det kryddas med en longline tee. Longline T-shirts vill till varje tid göra outfiten mera casual, så det är därför ett riktigt bra val om du ska ha skruvat lite ner för din outfits formalitet.

Langærmet T-shirt

Den Långärmade t-shirt är perfekt till, när du tycker det är en aning för kallt till korta ärmar, men samtidigt inte orkar ha en kraftig sweatshirt eller hoodie. Typisk är trycket och mönstret inte så vilda på denna typ av t-shirts, på grund av det kan det vara en utmaning att skapa en bra balans med de långa ärmar och kraftiga tryck. Ofta vill du se dem som logo tee´s, randiga eller enfärgade med tryck på ärmarna, vilket ger ett uttryck som du inte kan få i någon annan form för t-shirt.

Därutöver är den långärmade t-shirt också fet att använda under en denim jacka eller overshirt med en aning kortare ärmar, så att ärmarna från t-shirten visar sig i förlängelse av den yttersta överdelen. Det ger en cool twist till en streetwear outfit.

All over print

All over print är en helt klar en tendens i 2018, som speciellt har blivit adopterat från skjortorna, vilket redan i 2017 blev vilt populära i alla former för blomstring och mönstrade tryck. Speciellt med mörka färger som bas för blomstrade tryck har varit en enorm succe i hela norden. Och det feta med denna tendens är att den inte bara har visat sig till modeshowen och på bilder från designers och abstrakta fashionistas. Alla former för män och pojkar har tagit det blommiga all over tryck till sig på gator och platser. Det har de för att stilen både kan rockas till pants, jeans, shorts eller vad vi annars kan hitta på till att kombinera det med. Det är ingen tvekan om att all over tryck har kommit för att bli i 2018, och vi glädjer oss till att följa de många nya designers, som kommer löpande hela året lige her.

Raglan / Baseball Tee’s

En klassiker, som kan fås i ett val av olika skuggningar. En baseball tee eller Raglan, som den också kallas, är kännetecknat vid att ärmarna har en annan färg eller ytan än magen och ryggen. Det ger en cool break och kan i uttryck sammanliknas med den nya trend, “Color Blocking”, där kontrasten och färger klossas upp mot varandra med markerande gräns. En ny variation av baseball tee ser vi också från exempelvis Wood Bird, vilket har kommit ut med en version, där ärmarna utöver att vara i en kontrastfärg också är i velour. Det ger verkligen en snygg touch till en traditionell T-shirt

Basic

Kanske ett av det allra viktigaste i ditt klädskåp. Den räddar dig under de mest trista dagar, om du överhuvudtaget inte har någon inspiration till att hitta till din outfit. En basic tee är din bästa vän, när du inte anar hur du ska style en blazer, en overshirt, en denim jacka eller vad det nu kunde tänka sig vara. Samtidigt kan en basic tee också vara något speciellt och få lov till att dominera din outfit till ett par slim jeans i antingen samma färg eller en kontrast. Det feta med basic tee är, att du inte behöver tänka speciellt mycket, när det ska sättas ihop.Om du alltid har den i ditt klädskåp, så lovar jag dig att den blir en av dina allra bästa vänner, för att den räddar din röv, när du inte anar vad du ska ta på.

In the basic tee, we trust!

Oversized

Ännu en street style alternativ, som ger en riktigt fet casual, no worries och look till din outfit. Det är den helt riktiga lösningen för dig, som gillar att ha flera lager på. En oversized tee är nämligen en super fet produkt att styla ihop under med over shirts, jackor eller en långärmad tee. Därför kan du tryggt gå efter en oversize model i T-shirts eller testa dig fram vid att ta en storlek än normalt, om du vill köra en cool street style.

Med det stora urval av T-shirts som finns, kan det alltid vara en utmaning att bestämma sig för vilken riktning du ska gå, men det är alltid bra att upptäcka nya stilar, som kanske flytta din stil i den rättning du inte hade förutsett. Én ting är säkert: Det är viktigt med en stark och solid urval av t-shirts i garderoben, speciellt när solen börjar att titta fram!

Lycka till med att hitta DIN stil inför våren och sommaren.

 

View more