Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr

Slim Fit Jeans

Slim-fit jeans är den mest formsydda modellen av våra jeans. De är tätt mot benen som ger en elegant och bekväm look. Våran slim fit jeans kommer med mycket stretch så du kan uppleva det bästa av två världar-sngga och fina jeans med extra rörelsefrihet och flexibilitet. Våra slim fit jeans finns i en mängd olika färger och olika tvättade nyanser så du kan definitivt hitta ett par som passar in i din garderob.

Slim fit jean naturligtvis har en smal passform både i midjan, lår, knä, och ben. De sitter ofta precis under midjan även känd som low rise

Se alla Slim Fit jeans här


Regular Fit Jeans

När det gäller jeans så kan man inte missa det klassiska regular fit jeans. Som namnet antyder är de helt vanliga och de är utan tvekan de mest mångsidiga jeansen. De ger mer utrymme än slim fit jeans från midjan och ner. Med ett par regular jeans får du bära den varje dag oavsett tillfälle.

Regular jeans har en normal passform som ger bra utrymme utan att vara baggy eller för stor. De sitter ofta rakt i midjan även känd som regular rise

Se allä Regular Fit Jeans här


Loose Fit Jeans

<

När vi tar ett steg framåt så har vi loose-fit jeans som är lite bredare än våra regular jeans. Den ger mer utrymme i midjan och låren samt den är bredare vid benöppning. Generellt sätt ger jeansen med lös passform en luftigare och ungdomligare look som kompletterar en avslappnad stil.

Loose-fit jeans har en passform som ger gott om utrymme och rörelsefrihet. De sitter ofta precis ovanför midjan även känd som high rise

Se allä Loose Fit Jeans


Baggy Jeans


Baggy fit jeans är de bredaste och lösaste av våra jeans. De ger dig en streetlook och ungdomlig stil. Baggy jeans har blivit otroligt populära delvis på grund av sociala medieplattformar som TikTok och Instagram där influencers och content creators tar på sig baggy jeans i sitt utseende. Generellt sätt har den ungdomliga, något rebelliska stilen inspirerad av hiphop och skateboard har gjort en stor comeback. Vi har såklart ett brett utbud av trendiga baggy jeans oavsett om du köper till dig själv eller som en present.

Baggy jeans har ett väldigt lös passform med bra utrymme hela vägen ner i byxorna. De sitter ofta ovanför midjan även känd somhigh rise

Se alla Baggy Fit Jeans här


Jeansjackor

Jeansjackor är klassiska för de kalla höst och vintermånaderna. Vill du ha en robust stil och en jacka som håller länge då har du kommit till rätt ställe. Vi har ett stort urval av jeansjackor i olika färger både med och utan päls. I andra ord är vi övertygade om att du kommer hitta din nästa jeansjacka hos oss.

Våra jeansjackor passar naturigtvis perfekt med de andra produkterna i vår jeanskollektion men passar även bra till dina outfits.

Se alla Jeansjackor här


Denimskjortor


En jeansskjorta är det perfekta valet om du vill ha en skjorta som utstrålar en robust och avslappnad look. Du får en skjorta som utstrålar bra stil bara i en lite mer informell ton än en vanlig skjorta. Jeansskjortor är ofta av tjockare kvalitet vilket gör dem perfekta för kallt väder eller övergångsperioder..

Du kan matcha jeansskjortor med nästan vad som helst. Älskar du verkligen denim är jeans så klart ett själlvklart val men chinos eller andra byxor fungerar också bra. Det finns många möjligheter.

Se alla Denim Skjorter här