Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Tailored & Originals

tailored & originals aw 21
När du vill ha en casual och elegant stil i garderoben, är många styles från Tailored Originals det perfekta val. Det stilrena märke erbjuder kläder i olika produktkategorier, som kan få varje man att se moderiktig ut. "Tailored" står för det välklädda och eleganta look medan "Originals" står för den avslappnade och casual stil, som du kan bära dagligen. Varenda man kan hitta och skapa sin perfekta outfit i det stora sortiment hos Tailored Originals, målet är att framhäva den välklädda sida hos varje man.

 

MODEMÄRKEN MED KÄNSLA FÖR ELEGANS 
Om du föredrar den sofistikerade stil med blazer och jeans, eller om du tycker hellre om den avslappnade stil med skjorta och shorts, är helt upp till dig. Hos Tailored Originals är visionen att hjälpa varje man med att skapa och hitta sin personliga look. Varje kollektion är skapad med känsla för detaljer, passform och trendiga designs. Färgerna är diskreta och rena, och du har många möjligheter för att mixa och matcha de olika modestyles. Det finns många anledningar till varför märket är populärt hos män över hela världen: 

- Många modestilar
- Trending passform och design 
- Kvalitetskläder till den eleganta stil och det casual look
- Enkla och stilfulla färger 
- Fulländade kollektioner med massor av detaljer

Du får plagg som du kan bära dagligen och som kan matcha din livsstil, oavsett vilken kollektion du än väljer hos det populära och moderiktiga märke. Du kan hitta stilar som är anpassade till affärsmän, studerande och till dig som vill vara stilrent klädd på fritiden. Kollektionerna kännetecknas genom att vara skapade för att imponera. du hittar alltid ett stort urval av olika plagg, så du kan garanterat skapa den look som avspeglar din personlighet. 
  CASUAL OCH STILRENA KLÄDER TILL ALLA MÄN 
Tailored Originals skapar kläder med syftet att få den trendigaste man att stå ut. Det är möjligt för dig att skapa din egna personliga stil med de olika designs och genom att välja den passform och färger som passar till dig. Behöver du ett elegant outfit till en fest, eller om du behöver stilrena kläder till vardagen, kan du hitta dina plagg hos det stilrena märke. Varje plagg är tillverkade med respekt för män och deras skiljaktighet. Därför kan du välja mellan olika passformer, när du ska hitta de jeans som du kan känna dig mest bekväm i. I denna kategori kan du fritt välja om passformen ska vara "Regular fit" eller "Slim fit". Även om det är fokus på eleganta och moderiktiga designs, finns det många stilar från kollektionerna hos Tailored Originals som är bekväma för dig att bära både i fritiden och på jobbet. Du kan välja både jeans och skjortor och kavajer med en mängd olika detaljer. Om du tycker om fickor på fram och baksidan av dina jeans, eller om du vill ha en skjorta med korta eller långa ärmar, är det helt upp till dig och din smak. 
  HITTA DIN LOOK 
Både till sommar och vinter är det garanterat att du kan själv hitta och skapa det look, som matchar din personlighet och din livsstil i kollektionerna hos Tailored Originals. 

Här kan du välja mellan följande stilar och produkttyper: 

- Långbyxor (med Regular fit och Slim fit) 
- Långärmade skjortor
- Kortärmade skjortor 
- Shorts 
- Kavajer 

Många män har en favoritdesign, när det kommer till val av skjorta. Medan andra känner sig mer bekväma med de långärmade modeller, föredrar andra de kortärmade design. Oavsett vad du än känner dig mest bekväm i kan du alltid hitta de modeller med den rätta passform som passar din stil och kropp. Du kan mixa och matcha de många stilar, som kan passa till det liv och den livsstil du har. Kollektionerna är producerade till för att skapa stil hos alla män i vardagen. Elegans och trendiga stilar är inte endast för särskilda anledningar i livet. Det ska vara möjligt för dig att visa fram din bästa sida varje dag. Varje man ska ha en blazer i sin garderob. Hos Tailored Originals hittar du casual designs av denna maskulina överdel, som du kan få med praktiska fickor både på ytter- och innersidan. 
  KVALITETSMATERIAL SKAPAR KOMFORT OCH SJÄLVFÖRTROENDE 
Trots sin moderiktiga vision har de lagt stor vikt på komfort i materialvalet hos kollektionerna hos Tailored Originals. Det ska vara behagligt för dig att vara stilren och välklädd. Om du föredrar det affärs inspirerade look eller den mer avslappnade stil, är det avgörande att du känner dig bekväm i dina trendiga kläder. Alla stilar är producerade med respekt för rörelsefrihet, komfort och hållbarhet. Dina kläder är ditt unika sätt att signalera din stil och personlighet till omvärlden. Här är det avgörande att du känner dig bekväm i din outfit. Ditt självförtroende avspeglas för omgivningen och detta har en betydelse för dig, oavsett om du sitter i ett affärsmöte, eller om du använder din stilrena outfit i fritiden. Polyester, viskos och elastan är materialkombinationer som säkrar dig maximal komfort. Med dessa flexibla och bekväma material kan du bära dina kläder hela dagen med stil och helt utan problem. Du kan känna dig bekväm från morgon till kväll. Förutom det är materialen noggrant utvalda med avsikten att bäras dagligen, så du kan få maximal glädje och värde av dina modekläder. Det bästa sätt du kan skilja dig ut på ett positivt sätt och avspegla din unika personlighet. 
  SKAPA DIN LOOK MED "CLEVER COMBINATION" 
Tailored Originals har deras helt egna filosofi när det kommer till att skapa det personliga look. Alla plagg är tillverkade med tanken och visionen om smarta kombinationsmöjligheter. Detta betyder att de olika stilar är tillverkade för att kunna bli matchad med olika andra plagg från andra kollektioner. Detta ger dig maximal uttrycksfrihet. Du kan skapa din helt unika look med de många olika plagg, som du hittar i kollektionerna. Du kan utvidga din garderob löpande med de eleganta stilar från Tailored Originals, du kan dessutom experimentera med nya looks, designs och passformer. Det är garanterat att du kommer få positiv uppmärksamhet genom att låta din inre stil träda ut med de många kombinationsmöjligheter hos kvalitetsmärket. 
När det kommer till nya plagg kan du ta och skaffa dem och använda dem ihop med dina existerande outfits. Om du föredrar den avslappnade och karaktärsfulla stil med shorts, kortärmade skjorta och kavaj, eller den klassiska stil med långärmad skjorta och långbyxor, det är upp till dig. De tidlösa och rena färger gör det en härlig upplevelse att skapa ditt egna utseende. Och den moderna passformen gör det enkelt för dig att vara elegant klädd under vardagen och på jobbet. 
  TIDLÖSA OCH RENA FÄRGER 
Kollektionerna hos Tailored Originals är utvecklade med tanken om "clever combinations". Här hittar du de klassiska och rena färger, som avspeglar den aktuella mode och fashion. Andra modemärken begränsar deras stilar, så deras plagg kan endast användas under bestämda säsonger och evenemang istället för att göra dem trendiga. De många olika plagg från Tailored Originals är tillverkade så de kan bli mixade säsong efter säsong. Det är mode, som är skapad med respekt för både personlighet, lång livstid, klassiska passformer och unika färgkombinationer. 

Du kan bland annat klä dig i följande färger: 

- Svart 
- Vit
- Beige 
- Ljusrosa
- Ljusbrun
- Kungblå 
. Militärgrön  
- Askgrå 

Det är rena färger som gör det möjligt att mixa olika plagg. Till den självsäkra man kan man kombinera en klassisk basfärg (t.ex. svart eller grå), med en experimenterande nyans. Du kan låta dina personlighet träda fram när du har stilar från Tailored Originals i olika färger och passformer. 
Det är lätt att kombinera olika färgnyanser, eftersom alla är komplimenterande, rena och eleganta. Därmed kan du använda det casual look varje dag och sätta extra färg på din outfit till speciella evenemang och anledningar. 
  STORLEKAR SOM KAN SKAPA STIL HOS VARJE MAN 
Män är olika och unika. Kollektionerna hos Tailored Originals är tillverkade just för det. Du hittar en bred storleksguide bland de olika stilar. Det ska vara möjligt för varje man att kunna hitta sin personliga stil oavsett vilken storlek han än har. Med short och skjortor (både kort- och långärmade) hittar du storlekar från S och upp till XXl. I avdelningen för långa jeans hittar du mer än 15 olika storlek kombinationer. Här ska du välja modell och fit i förhållande till omkretsen av din midja och längden på dina ben. Detta gör det möjligt för varje man att hitta den rätta passform som matchar honom.Med de hudvänliga och behagliga material behöver du inte bekymra dig om att dina byxor eller din skjorta skapar obehag. Du ska endast välja den storlek som passar till din figur och välja den passform som du känner dig mest bekväm med. Med trendiga stilar från Tailored Originals kan du uttrycka din inre, självsäkra sida varje dag.