Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 1199 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: [email protected]

Stretch Jeans

Sveriges största urval av Stretch Jeans till män! Vi har samlat samtliga stretch jeans just här på vår sida. Det gemensamma för dem alla är att de innehåller en eller annan form för sträckbart material, vilket ger massor av komfort och den helt perfekta passform. 
 
Gå på upptäckt bland massor av våra modell stretch jeans och finn det helt riktiga par.
 

View more
JEANS MED ELASTAN OCH SPANDEX

Med stretch jeans får du ett par jeans, som passar, och som ger dig en frihet till att kunna röra på dig. Elastanet i materialet gör stretchjeansen mer elastiska än allmänneliga byxor, och det är det som gör att stretch jeans sitter både bättre och känns bättre att ha på. 
Är du på jakt efter ett par jeans med den perfekta passform och flexibilitet? Så har du kommit till det helt riktiga ställe. 2trendy har ett stort urval av kvalitéjeans, just för dig, som letar efter perfekta jeans.  

  DEN PERFEKTA PASSFORM 

Ni känner helt säkert till de situationer där man har på ett par jeans som antingen är för tajta eller för stora. Man slutar med att få de rättat till hela tiden och med det samma så mister de den eleganta looken. Tvärtemot kan de också få oss till att känna oss osäkra eller i alla fall obekväma. 
Med ett par stretchjeans är du säker på att få ett par jeans, som är mer villiga till att ge sig. De sitter perfekt i vardagen och vill också gärna ge lite extra plats när man vill t.ex. Ut och dansa till fest eller bara böja sig ned eller sätta sig ned på huk. I en situation som denna, vill du inte behöva tänka över att du har en hängröv eller spruckna byxor. Stretch jeansen är tillverkade för att kunna följa med kroppens naturliga rörelser utan att de ska mista dess passform. 
Det, som dock åtskiljer stretch jeans, är elastan. Elastanet gör att byxorna inte stramar åt utan snarare formar sig efter din kropp, vilket gör att de blir mer behagliga och flexibla att ha på. 

  TIPS I HUR DU HITTAR RÄTT JEANS 

På trots att stretchjeans ger sig så är det gränser hur långt de kan ge sig. Det är fortfarande viktigt att du finner dig ett par byxor i en storlek som passar dig. Allt detta hittar du hos 2trendy där du blir hänvisad av en storleksguide som vill rådge dig till den rätta storleken. Storleksguiden hittar du på varje produkt och vi anbefaller att du använder dig av den, innan du beställer hem dina nya jeans. På det viset kan du vara säker på att att du får ett par som sitter som de skall. Därutöver är det självklart viktigt att du väljer ett par jeans som du önskar i förhållande till design. Med det menas att om du letar efter ett par tajta jeans, bör du kanske inte gå efter en mindre storlek. Istället ska du gå efter den helt riktiga design, så att du kan välja din egna storlek. Hos 2trendy hittar du ett stort urval av olika storlekar och modeller, så finn de rätta och beställ de hem redan idag! 

 
  HOS 2TRENDY HITTAR DU JEANS SOM MATCHAR DIN STIL 

Hos oss hittar du ett stort urval av stretch jeans från många olika märken så som: Jack & Jones, Just Junkies, Only & Sons, Cheap Monday och många fler. Vi går efter den goda kvalité och detta kan ses bland annat i vårt urval, där vi långt ifrån väljer med omsorg de mest moderna och bekvämaste jeans på marknaden.
 
Oavsett om du väljer att klä dig minimalistiskt inför en fest eller bara saknar att ha ett par jeans med den helt riktiga passform så hittar du dem här hos oss. Bland vårt urval vill du hitta många olika passformer, färger och materialer, vilket du vill få behov för att få uppgraderat din nya garderob. Oavsett om du är till den sportiga, street, eller formella stilen så hittar du det hela på våran hemsida. Shop nu och finn de rätta par idag! 

 
  SÅDAN STYLER DU STRETCH JEANS

Stretch Jeans kommer med andra ord i många olika design, färger och storlekar. Det är både möjligt att hitta ett par stretchjeans till de mera formella och snygga kvällar på samma vis som man också kan hitta ett par mera avslappnade eller street som passar in till vardagen

Till den formella festen

Till den formella fest är det speciellt viktigt att passformen sitter i ögat. Gör den det så finns det inget som kan stoppa dig i att ha en underbar och härlig fest, på trots att du har fin plagg på. De formella kläderna blir ofta sett som obehagliga eller irriterande att ha på. Men denna tid med tajta och obehagliga byxor är nu över. Med stretch jeans och en mjuk och passande skjorta kan du ha en rolig och härlig kväll, just eftersom du har de nya och bekväma kläderna på. En ordentlig passform till den formella festen ger dig det självförtroende du länge har letat efter och som ska till vid till exempel möte med svärföräldrarna eller hålla tal till sin bästa väns bröllop. 

 
  Till fredags-festen

Ska du till fredagsfest så må jeansen gärna vara lite mera avslappnade. Här kan det endaste statement vara att ha ett par lösa jeans med hål i, om man vet hur man ska style de. Det kunde exempelvis vara samman med ett par läckra sneakers och en oversized t-shirt, om man är till den stil.
 
Det kan också vara samman med en läcker hoodie och jeansjacka. Är du mer till den minimalistiska stilen och mindre till street style så kan du också finna ett par läckra jeans, som sitter fantastiskt till festen. Här ville ett par tajta jeans vara enormt snygga när du köper dem i ett bra stretch material, vilket gör att de sitter som de skall. 
 

Till vardags användning

Letar du istället efter ett par jeans till vardagsanvändning, så är stretchjeans definitivt ett val du ska gå efter. De vill vara nyttiga i många år framöver, eftersom de löpande bara vill sitta bättre och bättre på dig. 
Ska du ha de helt riktiga favorit byxor så är det viktigt att du tänker över din resterande garderob. Vilka plagg använder du dig av till dagligen och vilka vill passa bäst till jeansen? 
 
Går du till exempel mycket i lös t-shirt och svarta hoodie så köp dig ett par svarta jeans, som är rippade så vill de passa utmärkt in i din street style. Går du däremot mycket i ljust skjortor så ska du gå efter ett par ljusblå jeans byxor eller kanske ett par mörkblåa, vilket skapar kontrasten. 
Kort sagt så är det många val att välja emellan. Vårt råd är du tittar igenom din garderob noggrant, så har du lättare en bild framför dig vad du ska gå efter. 

 
  GÅ EFTER KOMFORT, NÄR DU KÖPER NYA PRODUKTER. 

När vi köper nya kläder, så är det många av oss som glömmer att fokusera efter komfort. Att ett stycke plagg har utstrålning är en sak men att den är bekväm att ha på, spelar en större roll. 
På trots att man har på den snyggaste smoking, så kan det se lite dumt ut om man inte känner sig obekväm i den. 
Utstrålningen spelar med andra ord något. 
 
Det bästa råd till att vara självsäker är när man känner sig trygg och bekväm i det man har på. Det är också därför stretch jeans har blivit enormt populära, eftersom de har den goda passform, samtidigt som de ser super läckra ut. 

 
  HITTA DINA NYA JEANS HOS 2TRENDY.SE

Hos 2trendy hittar du de bästa stretchjeans. Vi ser till att du får dina nya jeans snarast möjligt och i det fall du inte är nöjd, kan du alltid returnera eller byta till något annat. Handlar du för mer än 599 kr ger vi dig gratis frakt, och byter gratis intill du finner den rätta storleken.