Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

RVLT / Revolution

Revolution är ett varumärke som leder filosofin personlig stil är alltid modernt. Revolution kommer att erbjuda mode med en 'edge' som kan bidra till att visa din personlighet och dina åsikter. För det är vad man ska visa genom sin klädsel.

body{ background-image:url(/images/2trendy-baggrund-RVLT-DK-05-11-14.jpg)!important; background-repeat:repeat; background-position:center top; }
View more
Personligt herrmode med kant

Revolution lanserades redan 1995, sin första kollektion av herrkläder. Namnet påminner om en innovativ och banbrytande stil, men ett sådant förhållande är det inte nödvändigtvis så. Revolution är skapad med tanken att den personliga stilen går aldrig ur modet.

Revolutionen har ett fast koncept, baserat på mode och att ens personliga stil byggs upp på vägen - tegelsten för tegelsten. Det är din personliga stil, och inte en faktisk eller dikterade trend som skapar helheten. En stil som skapats av personlighet och de åsikter man har. Du vet vad som är coolt, enligt Revolution. De uppmanar därför alla att leva här och nu, och vill ge den moderna människan möjlighet att designa sin egen personliga stil med egna kollektioner.

Stort produktsortiment

Revolution är mode, som du kan skräddarsy till din egen stil. Revolution är ett varumärke med en kant. Det är inte ett tidlöst eller klassiskt märke. Dock är varumärket inte så vårdslöst i sin design som så att du kan matcha det på flera olika sätt. Revolution skulle vilja leverera mode som du kan använda till alla tillfällen. Specialla varumärkets t-shirts kännetecknas av ett stort och innovativt utbud av mönster i dämpade färger.

Revolution har mycket mer än t-shirts i sin arsenal. På menyn finns också Crewnecks, jackor, västar, jeans, accessoarer, bälten och skjortor. Allt hittar du naturligtvis här på 2trendy.

Revolution är i medelklassen i fråga om pris. Det är eld som du kan kasta i korgen utan din bankrådgivare blir sur. Det kommer aldrig att kompromissa med kvaliteten, även moderiktiga kläder kommer inte att toppa prislistan.