Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Rutiga byxor

Byxor med rutor är perfekta till både vardag och jobb. Du hittar de moderna och stilrena byxor i många olika designs med hänsyn till passform och look. Om du skapar en casual stil så kan de ankelkorta byxor med cropped ben vara perfekta. Vill du däremot genomföra den sofistikerade stil, så kan den klassiska modell med långa byxben vara den rätta utgåva för dig. Hos 2trendy.se hittar du rutiga byxor som kan matcha varje image.  

 

Rutiga byxor till den stiliga man 
Rutor hjälper med att skapa stil och forma ditt image. Rutiga byxor finns i många olika designs. Vill du ha ett iögonfallande look, kan du välja modeller med framträdande rutor som står ut. Föredrar du en dressed down look, så hittar du rutiga byxor med rutor i samma nyans som bakgrunden. Du får många kombinationsmöjligheter när du väljer byxor med rutigt tyg. De kan användas i både formella och informella sammanhang. Du kan bära dem tillsammans med T-shirts, crewnecks och skjortor eller andra toppar du har i garderoben. Det finns många möjligheter för att hitta de byxor som komplimenterar din smak och personlighet. Du hittar rutiga byxor i alla färger och stilar. Föredrar du den eleganta och stilrena look, så hittar du modeller i klassisk svart design och med mörka eller vita rutor. Vill du ha byxor som ska matcha ett personligt outfit kan du välja modeller med grått tyg och färgade rutor. Det kan vara i form av en beige, brun eller Navy Blue kontrastfärg. 
  Välj mellan olika stilar
Hos 2trendy.se gör vi det möjligt för alla män oavsett ålder och personlighet att hitta de stilar som matchar smak och livsstil. Du får många stilfulla valmöjligheter i vårt stora sortiment. Detta gör det möjligt för dig att klä dig stilrent och modernt. När du ska hitta de helt rätta rutiga byxor kan du välja bland följande specifikationer: 

Cropped eller långa byxben? 
Med eller utan fickor? 
Stretch byxor eller klassiska byxor?
Slim-fit eller pösiga byxor? 

De bästa byxor får du när du väljer en modell som passar till dig och dina önskemål för design, look och komfort. Medan långa byxben skapar en maskulin och formell look, skapar de ankelkorta byxben en casual stil. Har du behov för att ha full rörelsefrihet så ska du välja stretch modellerna, som är tillverkad i sträckbart tyg. Dessa ger en lös passform på dina byxor. Slim-fit modellerna passar perfekt till jobbet, där du med säkerhet kommer få positiv uppmärksamhet på ditt moderiktiga image. 
  Använd rutiga byxor för att skapa ditt image  
Image handlar om smak, stil och självsäkerhet. I detta sammanhang är rutiga byxor ett måste. Om du vill ha ett par i garderoben, eller om du vill ha ett urval av olika stilar att välja mellan till vardagen, det är helt upp till dig och dina preferenser. Du kan använda den casual look i fritiden och där hemma, när du väljer rutiga byxor i dressed down look. På jobbet eller till fest och sammankomster kan du använda de tidlösa och sofistikerade slim-fit modellerna med framträdande rutor. Dessa är producerade med rem i byxkanten så du kan slutföra den eleganta stil med ett bälte. Till de formella arrangemang kan byxor med rutor se perfekta ut med en kavaj i matchande färger. Du kan designa ditt personliga image med rutiga byxor.
Välja rutiga byxor från de populära modemärken 
Hos 2trendy.se hittar du de populära byxor med rutor från olika modemärken. Vi bryr oss om att erbjuda alla våra moderiktiga kunder det bredaste och bästa urval, så det är möjligt för alla män oavsett ålder och personlighet att hitta den rätta stilen. Du hittar märken som tar hänsyn till alla stilar. Det gäller bland annat: 
Just Junkies
Only & Sons
RVLT
Tailored Originals 
Selected 
Gabba Pisa Chino.

Vad dessa modemärken har gemensamt är att de designar deras plagg i högsta kvalitet och med respekt för din komfort. När du väljer rutiga byxor från en eller flera av dessa märke, kan du vara säker på att de är tillverkade till vardagen och den moderna livsstil. Även om du bär mode byxor så kan du känna dig bekväm och ha full komfort. Detta får du när du väljer stilar från vårt sortiment av rutiga byxor. 
  Köp kvalitetsbyxor hos 2trendy.se  Det är lika stor skillnad på personlig stil som det är på män. Oavsett om du har behov för ett eller flera par rutiga byxor, kan du fullända din garderob med stilar från vårt stora urval. De många märken gör det möjligt att köpa byxor i olika prisklasser. Är det första gången du köper byxorna så har det en betydelse att du hos oss kan köpa de modernaste modeller till konkurrenskraftiga priser. Utnyttjar du våra erbjudanden så kan du spara pengar på ditt köp. Vi uppdaterar och utvidgar vårt sortiment löpande när det kommer nya modeller på marknaden. Vårt urval är därför alltid packad med de nyaste designs, så du kan hålla dig uppdaterad med de aktuella mode. När det kommer till att välja de helt rätta byxor, behöver du ha information om material, passform och storlek. Det är vårt största ambition att ge alla moderiktiga kunder den bästa shoppingupplevelse. Du hittar all den nödvändig information, när du klickar dig in på varje plagg. 
  Rutiga byxor finns i alla storlekar Vårt urval av moderna byxor hittar du i alla storlekar. Storlekarna är angivna i olika storleksguider- Du hittar rutiga byxor i de klassiska och välkända storlekar från S och upp till XL. Utöver det hittar du modeller som är angivna med 2 tal, som berättar om storleken på omkretsen på midjan och längden på byxbenet. Har du behov för det perfekt fit, så ska du gå efter modeller där du får upplyst både midjemått och längden på byxbenet. I denna kategori hittar du byxor från storleken 27/32 och upp till 34/34. Behöver du ett par byxor som kan anpassa sig efter din kropp, så ska du välja modellerna som innehåller materialet elastan. Detta ger byxorna den optimala stretch effekt, som har stor betydelse när du ska bära dina moderna byxor på jobbet eller i fritiden.