Nästa sändning: Timmar - Min. och Sec.
Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

PumaDe flesta unga män känner till sportsbrandet Puma - även om de flesta inte är sportentusiaster. Puma är nämligen ett av de ledande sportsbrand i världen och på 2trendy hittar du ett modernt utbud av deras streetwear kollektioner. Förutom att vara ledande inom bland annat fotboll och träningsoveraller, så är Puma nämligen också i framkant inom områden som märkesvaror och skor. Se vårt stora utbud här.
View more
Modekläder från en av sportens giganter Det finns många exempel på stora idrottsbrands, som också har tagit in mode och streetwearvärlden; vissa med större framgång än andra. Puma är ett av de brands som har lyckats producera samtida samlingar inom mode - och i synnerhet deras sneakers har blivit mycket populära.

Puma är en av de äldsta sport-varumärkena, och är ett varumärke som har producerat kvalitetsmedvetna mode och sportkläder i mer än 65 år. Här har du ett varumärke som funnits i mer än sex decennier och som visat att de kan behålla den standard som krävs i ett område som ständigt utvecklas.

Hos 2trendy hittar du ett modernt utbud av sneakers och streetwear från sport jätten Puma, och vi söker ständigt efter nya konstruktioner som passar in i vår filosofi "läckert streetwear till rätt pris". Även om du inte vet så mycket om varken fotboll eller golf, så tillverkar Puma en bred kollektionen av modekläder som passar in i varje modemans garderob.

Om du är på jakt efter modernt streetwear till ett bra pris, så är Puma ett mycket bra bud. Kom ihåg att du här på 2trendy alltid får fri frakt vid handel över 599:- och Gratis byte.