Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Nike

Nike SB är ett varumärke som under årens lopp har svängt sin batong vid den internationella sportscenen. Nu vill Nike SB ge sina vardagskläder ett uppsving. 

STORY TIME MED NIKE SB

Första sidan i historieboken om Nike SB skrevs redan 1964. De grundade av två amerikaner Bill Bowerman och Phil Knight företaget Blue Ribbon Sports, som 1979 bytte namn till Nike, som vi känner den idag. Namnet Nike kommer från den grekiska mytologin, där detta är segergudinnan, bär namnet. Sejrsgud Nike som också vill uppmana de internationella  i sport-och modescenen. Nike SB har kommit långt på denna resa, och varumärkets välbekanta bock logotyp, Swoosh, är en av de mest kända symbolerna i himlen ovanför märken.
Nike SB är idag en jätte i produktionen av sport och mode för alla åldrar. Bolaget har konsekvent kunnat tänka nytt och skapa innovativa produkter. Nike SB har lyckats skapa en bro mellan deras kvalitet eld och stjärna i idrottshallen finns över hela världen - Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal, Tiger Woods och Lance Armstrong, även om den senare är nu markerad i listan.
 

NIKE SB SENASTE UPPLAGAN

Nike SB 6.0 är det senaste från Nike SB, i ett försök att överföra framgång i idrottsvärlden för vardagliga kläder på modemedvetna generationen. Nike SB 6.0 är tillverkad av material av hög kvalitet, som alla Nike SB produkter. Låg vikt och hög komfort. Designen är casual, och Nike 6.0 skor kan ge dina fötter en fashionabel hylsa att vandra runt i.
Nike SB 6.0 använder inte fotboll eller tennis stjärnor och är inte förknippade med Kanye West eller dunk till korgen med tankar om Kobe Bryant. De är utformade med inspiration från miljön kring snowboard, BMX och skateboard världen. En avslappnad men trendig stil.