Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Les Deux

Les Deux är ett nytt trendigt varumärke på den danska modescenen. Ett varumärke som hade första kollektioneen på marknaden år 2011, men har redan nått stora höjder för dess innovativa utseende. Kläderna tillverkas i utsökta material, medan utseendet är minimalistisk och tidlöst. Hitta en spännande Les Deux-produkt som din garderob kommer att tacka dig för.

View more
ETT HÄNDELSERIKT ÅR

Året var 2009. Pop kungen Michael Jackson gjorde resan till sin eviga viloplats, Anders Fogh Rasmussen tog över stafettpinnen till Nato, medan Lars Løkke utsågs till premiärminister av kungariket. I den danska modemiljön blev 2009 starten av Les Deux. Varumärket lanserades i den danska huvudstaden av de två unga eldsjälarna Virgil Nicholas och Andreas von der Heide. Les Deux Grundades 2009 men tanken realiseras först under 2011 då den första kollektionen publicerades i danska modebutiker. Idag säljes Les Deux produkter i över 100 butiker. Andra länder har också blivit medvetna om det nya varumärket, som finns i både Tyskland och Sverige. Målet med den snabbt växande modetillverkaren är långsiktig, att etablera sig på den europeiska marknaden.

YOUNG AVID

De två designmedvetna grundarna kommer från olika bakgrunder, men med hela projektet går de en ljus gemensam framtid framåt. Båda grundarna är företagare och har lyckats skapa framgång parallellt med sina studier. Andreas von der Heide studerar juridik vid Köpenhamns universitet, och är involverad i relief projektet 'Even' och kör en ironman till nytta för cancerpatienter i Cancerfondens kampanj Team Care. Virgil Nicholas läsare vid Handelshögskolan i Köpenhamn, och har ett förflutet som bland annat trend scout för livsstilsmagasinet EUROMAN.
Tillsammans har de skapat en stor framgång för Les Deux med minimalistiskt och exklusivt utseende. Enkla detaljer, enkla mönster, rika tyger och ett fast koncept har tagit många danska mode hjärtan med storm.
 

KÄNDIS - EFFEKT

Ett populärt och effektivt sätt att marknadsföra är genom bekanta ansikten. Celebrity effekten har Les Deux också användning för. Kläderna har burits av ett antal danska mediala personligheter som Christopher, Medina, Anders Lindegaard, Morten Reesen och Niklas Lendin. De danska modevågor slog också den amerikanska kusten, speciellt Hollywood, där Olando Bloom ses med en av Les Deux trendiga mössor.
Sortimentet är bortom mössor består främst av skjortor, jeans, t-shirts och diverse stickat. Hela sortimentet är naturligtvis tillverkas i material från översta hyllan. Egyptisk bomull ger plagget en stor tröst, och gör det möjligt för den unika passformen. En exklusiv och tidlös look för den moderna trendsättaren.
 

MODE MED VISION

Även Les Deux fortfarande är ett nyare klädmärke, och inte har samma finansiella flexibilitet som de stora jättarna. Bland de två entusiasterna finns det en stor tro på att Les Deux kan bidra till att göra en skillnad - inte bara på modescenen. Därför har modetillverkaren startat ett projekt i Zambia, där de bygger en skola och ser till att lokalbefolkningen kan få en ljusare framtid. Så varje gång du köper en produkt från Les Deux är en del av projektet i Zambia. Pengarna går till skolmaterial, rena t-shirts och malariavaccin till barn. Etiskt mode
 

VISION FÖR BRA SERVICE

På 2trendy har vi en tydlig vision. Vi vill vara din favorit online-butik för exklusiva och trendiga herrkläder. Vi kommer att leverera ett exklusivt urval av de varumärken som är brinner på den danska modescenen. Samtidigt som vi kommer att kunna ge dig en bra service när du handlar hos oss. Så när du tar en tur i vår virtuella klädbutik, och beslutar om dina favoritprodukter från Les Deux -så tar vi väl hand om dina inköp. Dina Les Deux produkter packas och skickas med vår leverans. Inom 2-4 arbetsdagar arbetsdagar.
 

body{ background-image:url(/images/2trendy-baggrund-lesdeux-DK-05-11-14.jpg)!important; background-repeat:repeat; background-position:center top; }