Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Kortärmede skjortor


En kortärmad skjorta är perfekt till den trendiga mannen, som älskar den personliga och distinkta stil. Med en modern och kortärmad skjorta från 2trendy kläds du bra snabbt och du är garanterad en kortärmad skjorta av hög kvalitet. Oavsett om du väljer den klassiska del av herrmode eller streetwear, så hittar du smarta kortärmade skjortor från de kända märken här på denna sida.
View more
Page 1 of 2

 

DEN KORTÄRMADE SKJORTA Alla känner den klassiska herrskjorta, som har hjälp definiera herrmode i många år. Majoriteten av de trendiga män har denna klassiska skjorta hängandes i skåpet, och den kommer fram till både vardag och fest. Men nu har den klassiska herrskjorta fått en utveckling i form av den kortärmade skjorta. Med en kortärmad skjorta blir du snabbt klar till klubben eller sommarfesten och den passar perfekt till både jeans, chinos och shorts. 

Hos 2trendy tycker vi verkligen om den klassiska del av herrmodet, och därför kan du alltid hitta både ett stort och fint urval av klassiska skjortor till män. Utvecklingen inom herrmode är konstant, och den allra senaste trend är kortärmade skjortor. Den kortärmade skjorta till män har samma passform som en vanlig herrskjorta, men de korta ärmar gör den speciellt anpassad till sommaren och de många timmar ute i solen. En skjorta är nämligen mjuk och luftig, trots att den sitter tight. 

Hos 2trendy hittar du herrskjortor från alla de kända danska och utländska märken. Vi har en mission om att kunna erbjuda det snyggaste urval av modekläder till män, och det arbetar vi hårt på varje dag. Här på sidan hittar du många olika exempel på kortärmade skjortor, som är både en del av den klassiska herrmode - men också kortärmade skjortor, som passar perfekt till den moderna man, som älskar den där råa streetwear-stil. 

Den kortärmade skjorta kommer i många olika modeller, och det är viktigt för oss här på 2trendy att du kan hitta en modern herrskjorta oavsett vad din personliga stil är. Här hittar du allt från tidlösa Oxfordskjortor - till lite mer trendiga
lumberjack skjortor med många färger. Oavsett vad du än vill ha i din kortärmade skjorta, så har vi något till dig. Den svenska sommar gör något speciellt för humöret, därför är det viktigt att vara redo med sommarkläderna. Och det kan inte bli bättre, än en modern och fin kortärmad skjorta, som framhäver din överkropp på bästa möjliga sätt. 

Hos 2trendy hittar du ett stort urval av modekläder till män och vi är alltid på jakt efter nya märken, så att vi kan expandera vårt moderna sortiment. Vi har en tydlig vision om att bli den mest föredragna modebutik, där du kan få en massa fördelar, när du köper dina kläder hos oss. Hos 2trendy får du alltid fri frakt över 599 kr och gratis byte, så du är alltid säker på att de moderna kläder passar dig. Om det är kortärmade skjortor du letar efter så hittar du hela vårt urval på sidan.