Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Kavajer

Ska det vara stil över påklädningen, om det så är till vardag eller fest, är kavajen en upplagd prick över iét för män. Kavajen är nämligen en super och modern mellan väg mellan det stelna och den allmänneliga vardagsstil. Man kan med andra ord säga att det är en lättare utgåva av den formella stil samtidigt som det är den tyngre utgåvan av den casual look. Varför? Därför att det inte är ett must att bära skjorta och slips ihop men samtidigt helt bestämt en möjlighet.

Kavaj – stilig och avslappnad i ett

Som man kan det vara rart att ha ett alternativ från den helt stora galla till den formella fest, där habitten eller kavajen ofta blir luftat. Här är kavajen det upplagda valet att bli framvisat, där man fortfarande kan se klassiskt och stiligt klädd men samtidigt se avslappnad och fri ut. Där kan habit och jack sättet i några tillfällen kännas för formella och overdressed. Därmed är det inte sagt, att habit och jack sättet är dömt - de växer sig fortfarande starkt, med eleganta och super val när man går efter “finare” och klassiskt snygga. För att inte nämna fin skjorta, ny slips, manschettknappar och så vidare, som passar ideellt till den typ av påklädning. Fantastiska val, när det kommer till bröllop, barndop, jubileum, runda fester och så vidare. Kavajen är bara en “ny” kandidat, som har en fräsch pust att erbjuda. Och är också klart till fest! Men utöver att gå klädd smart till fest, så vill många män också gärna vara stiligt klädda i vardagen. Här vill också kavajen passa fint in. För som tidigare sagt är kavajen ett mindre känt formellt exempel av en habit jacka - och mera formell än en allmännelig jacka. På det viset har man en mycket allsidig jacka, som både är smart och praktisk och som passar till riktigt många tillfällen.

  Kavaj – också till vardag

Precis den lättare och mera casual stil blandat ihop med den smarta och eleganta, gör att kavajen ägnar sig bra till såväl festliga som vardags aktiga events. För exempel om man har ett jobb, som föredrar fin påklädning. Eller man ska till reception efter arbete. Kanske ska man till vän sammankomst, klubbkväll en vardagskväll eller vad man nu kan komma ut i. Anledningar där man gärna vill se fin och smart påklädd ut, utan att det blir för mycket eller där kavajen är en trofast och säker kompanjon.

  Bra till vardags outfits

Dessutom är det enormt praktiskt och skönt att kavaj jackan passar både till ens favorit jeans eller ett par smarta chinos. På det viset kan man forma sin stil, avhängigt av hur formell eller casual man vill vara precis den dagen. Det är med andra ord inte helt ovanligt att justera stilen - dressa den upp eller ner med övrig klädesplagg. Det gäller också i självklart i förhållande till vilka skor man väljer att ta på, om man tar en smart T-shirt eller en fin skjorta. Allt tillsammans med en kavaj vill understryka dagens stil. Omvänt kan man också säga att man med en “lättare” och mera casual stil kan lossna en formell stämning till ett arrangement. Liksom man kan lyfta avslappnat till något mera “högtidligt” eller festligt genom att dressa upp. Med andra ord kan en kavaj gå in och ta en bärande roll för mannen i detta sammanhang. I den förbindelse är det också värt att nämna att en blazer passar till alla årstider. Den kan var utmärkt att ha på eller med till sommarfest, där den framstår lätt och inte är allt för tung eller varm. På samma vis som den är fin till inomhus inrednings arrangemang. Till de kallare årstider kan den vara antingen tillräckligt att bära en inunder som är extra lun att ha på under rocken.

  Att finna den rätta stil

Här hos 2trendy kan du hitta en rad av smarta, eleganta och läckra kavajer. Kavajer, som vill hjälpa dig till en trendig look och få dig fram i skorna rent stilmässigt. Det kan vara du är mycket medveten om din stil och vet allt om, vad för slags kläder du vill ha? Det kan också vara att du fortfarande är på jakt efter den helt rätta stil för dig. Oavsett hur det ligger till så är det här på sidan några riktigt bra bud på kavajer, cilka är välägnad till “övning som nybörjare”. Det handlar om att hitta något plagg och stil som passar bra till en och som man har det fint med. Och kavajer är så allsidiga att den passar till många olika typer och stilarter. Och om man vill “dress ner” eller “dress up” till det nästa jubileum, bröllop, en trädgårdsfest eller vilken som helst födelsedag eller event.

  Skapa din nya look med den rätta kavaj

Med olika klassiska färger och mönster är det en stor möjlighet till att hitta en kavaj som passar just till den stil man går efter. Samtidigt ska man ha öga för vad som passar bra till ens egna färger, på samma vis som ens facon och kroppsbyggning också spelar en roll. Det är något man ska komma ihåg att vara uppmärksam på, när man köper nya kläder på nätet och inte har prövat plagget först. När det så är sagt ska man inte lura sig själv för möjligheten för att skapa så många olika uttryck med sin nya kavaj. Är man till exempel den sportiga typen kan kavajen vara smart med jeans, ett par sneakers och en fet t-shirt. Är man mer till den “klassiska” och formella humör, kan man understryka stilen med matchande byxor, fina och nyputsade skor - och kanske en fin skjorta och slips? Eller något helt tredje?

  Vilken kavaj passar bäst för dig?

Kort sagt handlar det om att hitta något plagg - och en kavaj, som passar bra till ens stil och den man nu en gång är. Här hos 2trendy följer vi med i modet, så du kan lugnt räkna med att ha stilen hem med kläder härifrån. Det är några bra och stilfulla färger att välja emellan. Svart och grå är säkra färger som passar till det mesta. Men andra färger som blå, grön och sandfärgat är bestämt också en tanke värt. På samma vis som man fick lust till lite mera spel med lite dämpat men charmerande mönster på kavajen. Ta ett kik här på sidan. Oavsett om du sedan länge har stiftat bekantskap med kavajen och redan vet hur genial den är, eller om du först har börjat att lära känn den...Så låt dig inspireras här och överväg vilken som passar just för dig. De är alla i super kvalité och ideell passform, vilket gör att kläderna sitter riktigt fint på en. Så se dig väl omkring. Kavajen du hittar här är både läcker och stilfull och du blir garanterat inte besviken över den. Finn din nya mate som säkrar dig en bra stil i vardagen och vid festliga och semifestilga angelägenheter. Det kan då gott vara att du redan har fem kavajer där hemma i din garderob...Men man kan väl alltid ha plats till en till? Det kan också vara att du ännu inte har fått köpt din första kavaj av en eller annan grund. Men tvivla inte- här har du chansen för att kasta dig ut i det. Och låta den helt riktiga kavajen föra dig fram i en super trendig, klassisk och casual stil!

  En snygg och modern kavaj betyder allt! 

De flesta modemedvetna män älskar att se bra ut – och älskar att gå i modekläder med god kvalitet. Därför hittar du alltid ett noga utvalt sortiment från kända danska märken hos 2trendy. Vi försöker hela tiden utveckla vårt sortiment så du alltid kan hitta de mest moderna och snyggaste kollektioner. 
Letar du efter en kavaj till festen, bröllopet eller konfirmationen så kan 2trendy helt säkert hjälpa dig. Vi har ett trendigt och modemedvetet sortiment av moderna kavajer från kända danska märken - som ger dig en kavaj med god kvalitet och fantastisk passform. Om du vill se ut och känna dig som en miljon, så är en modern kavaj från 2trendy ditt säkra val.  

En snygg kavaj är pricken över iét när du skall till fest, jobba eller annan social händelse. En helt rätt kavaj kan få dig att se ännu bättre och stiligare ut - och så är den även skön att ha på. Hos 2trendy försöker vi alltid ha ett modernt utbud med kavajer i god kvalitet till den självsäkra mannen. Du hittar bl.a. snygga och trendiga kavajer från kända märken som Minimum, Selected och Suit.