Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Fila

Fila är ett välkänt, globalt brand vars historik som stilbildande modemärke går tillbaka mer än 100 år. På 2trendy hittar du ett modernt och spännande urval av modekläder till män från Fila. Även om märket traditionellt sett har förknippats med sportkläder står Fila också bakom innovativa och spännande kollektioner för modeintresserade män. Om du är på jakt efter spännande modekläder till män från Fila, så hittar du ett brett urval här på sidan.

Från sportswear till modemärke

Fila är ett av de klädmärken som sakta men säkert har rört sig från sportswear till modekläder - precis som exempelvis Asics och Nike. Det betyder alltså att du inte bara får en klädtillverkare med mängder av erfarenhet, utan också en klädstil som i hög grad är inspirerad av sportvärlden. Om du gillar atletiskt streetwear är Fila garanterat ett märke för dig.

Fila har stolta traditioner inom sportswear. Det här klassiska klädmärket startade faktiskt så tidigt som 1911. Med otaliga världsmästare och stora idrottsklubbar som bärare av märket vet Fila precis hur saker ska göras. Men, Fila är inte bara sportkläder. Kollektionerna innehåller också snygga och spännande exempel på modekläder för män - allt givetvis mer eller mindre inspirerat av sportens värld.
Fila erbjuder ett brett utbud av mode för män, inklusive de alltid lika populära pikéskjortorna, shortsen och mycket annat. Varje plagg är en perfekt blandning av mode och sport, som passar utmärkt in i varje modeintresserad svensk mans garderob. Om du är ute efter nya och spännande kläder för nästa fest - eller bara letar efter fler alternativ till vardags - är Fila det perfekta valet.

Hos 2trendy är vi alltid på utkik efter nya och spännande varumärken som kan bidra till att göra vår onlinebutik ännu bättre och ännu mer inbjudande för dig. Fila är ett av de brands som ger vårt utbud en edge och som bidrar till att göra 2trendy ännu bättre. Kom ihåg att du alltid har fri frakt och kostnadsfria byten när du köper ditt mode hos 2trendy.