Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Elvine

elvine aw 21

Elvine är ännu ett svenskt modemärke här hos 2trendy, som verkligen gör läckra modeartiklar. Elvine startade i Göteborg, och fokuserar på att producera läckra kvalitetsjackor. Elvine experimenterar hela tiden med olika textilier, och resultatet blir innovativa modekläder som kan ses överallt i alla gatuhörn. Elvine arbetar med en denim filosofi, men vill också tänja på gränsernanär det gäller de textila materialen. Det betyder att Elvine försöker göra jackor i en sublim kvalitet - men också att deras kollektioner och designs bär på en prägel av innovation, experimentella materialval och färger.  body{background-image:url(/images/2trendy-baggrund-elvine-DK-05-11-14.jpg)!important;background-repeat:repeat; background-position:center top;}
PRODUKTER TIL VARDAGEN Elvine döljer inte att deras käder är designade till vardagen och att deras utmaningar följer med dem. Elvine designar jackor som reflekterar ett urbant liv - och de försöker att göra kollektioner som bidrar med elegans och ett smart utryck.
Elvine får sin inspiration från hela världen , och den senaste kollektionen har inspirerats av nattlivet i Skaninavien och Japan. Denna blandning av kulturer är ett gott exempel på den innovation som nytänkandet ger.