Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 899 kr.
Returkostnader 49:-
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Comfort collection

”Marknadens mest skönaste kläder”

Är du intresserad i ett fint och modernt plagg, med fokus på komfort. Så är 2trendy’s “Comfort Collection” det helt rätta ställe för dig. Vi har nämligen valt ut byxor, jackor och skjortor, som vi menar passar perfekt i detta univers.

Page 1 of 2

”Marknadens mest skönaste byxor”

Vores Comfort Pants är byxor med en otroligt bekvämlighet och sköna att ha på, men som samtidigt har ett fint och stilfullt uttryck. Comfort Pants är den perfekta kombinationen mellan stil och komfort. Byxorna innehåller hela 5% elastan, vilket gör dem helt exceptionellt sträckbara.

Stå knivskarpt med de rätta Comfort Pants.

Hitta dem här

”The perfect fit”

Skjortor med en stark och läcker kvalité. Bekvämlighet, stil och en läcker passform är nyckeln bakom våra Comfort Shirts. Dessa skjortor innehåller materialet spandex, vilket gör den sträckbar och behaglig att ha på. Skjortorna har en klassisk elegant look, och passar helt perfekt på kontoret, ute på stan eller tillsammans med en kavaj. Där är därmed ingen tvivel om att denna typ av skjorta har kommit för att stanna.

Märk skillnaden med en Comfort Shirt!

Hitta dem här

”Flexibilitet, komfort och kvalité i ett.”

Vår Comfort Jackets kategori består av jackor med bra kvalité och massor av stretch. Comfort jackets känns extra behaglig att ha på, utan att man ska gå på kompromiss med dynamiken och flexibilitet. De innehåller antingen materialet spandex eller elastan, vilket ger jackorna den flexibilitet som ofta kan vara saknad hos andra kvalité jackor.

Gör som många andra av våra kunder redan har gjort, och gör vardagen lite lättare med att bära en av våra Comfort Jackets.

Hitta dem här