Nästa sändning: Timmar - Min. och Sec.
Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Fri frakt över 799 kr.
Gratis Byte
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Kundservice: support@2trendy.se

Champion

Bland mängder av vår sortiment av snygga och praktiskt träningsoutfit, hittar du nu dessa produkter från Champion. Champion är ett sport brand med ett ursprung från Amerika, som startade redan under 1919, och som kom att utveckla sig i en positiv rättning. På trots av de många år som Champion har bakom sig, så har märket flera gånger lyckats att komma med nytänkande idéer och framtida mål, speciellt när det kommer till spännande, nya och innovativa designs. Bland annat kom Champions aldrig att marknadsföra sina produkter i butikerna som deras förhandlare gjorde. I stället gick de den gång, direkt till kunderna, via universitet och skolor och nu via internet. Att välja Champion handlar egentligen om att välja den framtida sport modet. När Champion skapar sportmodet så har de fokus på 3 saker; bekvämlighet, kvalité och rena linjer. Kombinerat utgör dessa tre elementer en stark koncept, som täcker alla de användningsbehov. Var och en som provar ett klädesplagg från Champion vill finna ut, hur behagligt det är att ha det på och kunna röra sig i. Eftersom Champion tillverkar sportkläder till det aktiva, ger det en bra mening att kläderna ska innehålla en hög nivå av bekvämlighet. Detta medför också naturligt att kvalitéten på de använda materialen är fortfarande hög. Alla elementer som ingår i varorna från Champion blir noggrant utvalda så att du alltid får det bästa av det bästa.View more

Minimalism möter mod med Champion

Champion har alltid haft en stark profil, som bland annat har handlat om att våga ta designmässiga val, vilket andra inte har. Detta resulterade bland annat i att de var de första till att introducera det nutida ikoniska koncept bakom hoodies, med andra ord munktröjor. Champion var också med till att introducera den nu ganska oundvikliga sports-bh, som används av många kvinnor världen över. Dessa val har gett Champions en status i modevärlden som ett brand, vilket man ser upp till och håller ett bra öga med. Ett grundläggande visuellt koncept, som alltid har gått igen hos Champion, är bara den knivskarpa balansen mellan stilrent och minimalistisk design, roliga detaljer och starka färger. Till följd så har det skapat både T-shirts, hoodies, skor samt sweats, som generellt kommer i enkla snitt och design, men bryter av en stark färg eller en rolig utgåva av Champions ikoniska logo. Detta med den stora fördel, att plagget från detta brand passar till de flesta situationer, men blir aldrig tråkiga. Därmed drar Champion sig bort från en annars långa tradition för sportkläder vilket är omfattande, tråkig och en aning oattraktiv. För denna firma är sportkläderna inte bara praktiska - de är också en fashion statement.

  Champion Hoodies

Som tidigare nämnt är Champion märket bakom uppfinningen av hoodies, en bedrift som riktigt många moderna människor tackar dem för. Vi använder dem till sport, vardag och många andra använder de även till fest. Hoodies har den stora fördelen, att de är enormt behagliga att ha på och samtidigt ser bra ut. Varianterna från Champion är inget undantag från denna regel. Brandet producerar hoodies både med och utan blixtlås, i tjock och tunn kvalité samt i enkla eller mera skrikande färger. Valmöjligheterna är alltså många. Hoodies från Champion är i princip designat till sport, och därmed har de bekvämlighet och funktionalitet i fokus. När det är sagt så ger den huden plats till att andas, så att det inte blir obehagligt, när det kommer i kontakt med svett. Samtidigt är de bra till att motstå vind och kyla och hjälper därför med att hålla värmen under t.ex en uppvärmning eller löpning. På kvalité och koncept påminner de därmed riktigt mycket om de super snygga hoodien från andra igenkännliga märken, som till exempel Nike.

Sweatshirts från Champion

Dyrkar man sport eller älskar man att träna, så är det en inbjudande nödvändighet med ett par sweats. Sweats eller träningsbyxor, är perfekta till det kalla väder eller mildare former för konditions- eller styrketräning. Deras funktion är därmed som med så många andra sportkläder, dubbel; De skall både ge värme, bekvämlighet, samt låta kroppen andas och röra sig medan man tränar. Dessa principer dyrkar Champion också i deras produktion av sweats. Utifrån det omedelbara design ser dessa träningsbyxor mycket behagliga ut, och det är de i den grad också. Men bekvämligheten är inte det enda som kännetecknar dessa läckra produkter. Sweats från Champion är generellt designat i ett varmt, men svett absorberande material. Här är det inte tal om strama, obehagliga tights, men däremot lösa byxor som faller perfekt om höften och går in vid fötterna. På det viset säkrar benen mobilitet, utan att man faller i det lösa tygmaterialet. Byxorna är mera diskreta i design än något annat plagg från brandet, och kommer i klassiska ljusa eller mörka färger som grå, blå och svart. För andra liknande modeller kan man exempelvis ta en närmare look här.  

  Champion T-Shirts

När det kommer till deras urval av mera basic kläder i form av för exempelvis T-shirts, så får Champions problematiska och experimenterande stil verkligen lov till att komma fram. På trots att den klassiska T-shirt snittet i långt de flesta tillfällen bevaras, så läggs det nämligen mer färg, logo och tryck. Är man till det helt enkla, så har Champion fortfarande ett utmärkt val av för exempelvis vita och grå T-shirts. Men det är också möjlighet för att välja till fest och färger, om man nu är mer till detta. Detta är generellt en regel som gäller för alla Champions basic-produkter. På detta vis ger märket en möjlighet för att kombinera det enkla med det mera vilda. På långt de flesta av Champions produkter kan man se en markering av brandet, men på T-shirts och tröjor är loggot typiskt ytterligare markerat. Detta ger en möjlighet för att man kan göra en statement genom att se att man aktivt har valt en produkt från Champion. På detta sätt visar man att man går upp i kvalité, bekvämlighet och bra smak. Denna linje av T-shirts är dessutom en fördel, eftersom inte alla är speciellt tillägnade till sport och träning i deras design. Det vill säga, att man kan välja att använda de i förbindelse till både vardag och fest.

Sportiga skor och sneakers från Champion

När det kommer till Champions urval av träningsskor är de inte som så många andra av de andra firmor, vilka producerar sneakers och sportskor. För det första skiljer de ut sig visuellt mycket från många av de andra mer av dämpande märken. Här är det nämlige full fart på färger och design. Det är således inte onormalt att hitta ett par skor i pink, ljusblå eller neongula detaljer. Men man kan också få sneakers i en mera av dämpande version, om det är det man önskar. Det är viktigt att poängtera att Champion skiljer sig tydligen ut från de många andra sko producenter på marknaden, genom att man sätter sitt unika särprägel på all av deras sko design. Alla skor från Champion är designat till att ackommodera den aktiva utövningen av sport. Oavsett om man dyrkar sport i högre eller en mildare grad, så levererar dessa skor bekvämlighet, som man ska använda sig av. Till exempel hittar man flera modeller med net- material, vilket tillåter huden på dina fötter att andas. Kraftiga, flexibla sulor och bra snörbands möjligheter är också några av kvaliteterna vid skor från detta märke.

Bra sportplagg från Champion - Ger en bättre sport presentation.

Hos Champion arbetar man hela tiden ut från djupgående förståelse av, att kläderna självklart inte utgör sport mannens resultat, men att det helt bestämt kan ha en viktig inflytelse på den sport, man själv dyrkar. Känner man sig inte bekväm i den outfit man klär sig i, vill det nämligen påverka ens presentation rent psykiskt. Stramar skorna, glider byxorna ner eller är hoodien för stram i halsen , så kan fysiska störningar utgöra en distraktion. Ingen av dessa faktorer får vara grunden till att man inte slår sin löprekord, att man inte scorar det avgörande poängen i kampen eller att man inte kan träffa bollen hårt nog. Därför har Champion en mission om att inte bara eliminera de klädmässiga utmaningar, utan också ha en direkt positiv inflytelse i presentationen. Känner man sig bekväm, både i kroppen och i huvudet, så har man alltså en bättre förutsättning att leverera en bra insats inom sin föredragna sportgren. Går man upp i det hela, bör man därför välja att satsa på kläderna från Champion.

Champion är mycket mera än sport

Champion är ett sportmärke, och på trots att det bygger på alla de bärande principer omkring bra sportswear, så är brandet också mycket mera än detta. Den läckra design och den höga kvalité betyder att kläderna bärs under både sport och vardagens många andra situationer. Mys med vännerna, i skolan till sociala sammankomster - allt som funkar. Här ser vi nämligen ett sportmode märke som lyckats att kombinera det praktiska med det visuellt vackra, vilket många av de andra konkurrenter på marknaden inte mästrar. Till dig som letar efter ett hållbart, bra plagg med en flot design och bra bekvämlighet - välj Champion, och du vill inte ångra dig.