Klarna
Din varukorg är tom.
Beställning: 0,00 kr
Total: 0,00 kr

Comfort Collection

"Marknadens mest skönaste kläder”

Comfort Pants

“De skönaste byxorna på marknaden”

Våra byxor Comfort Pants är byxor är otroligt bekväma och sköna att bära, samtidigt som de har en snygg och elegant design. Comfort Pants är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Byxorna innehåller hela 4% elastan, vilket ger byxorna en otrolig stretch. Kombination av viskos och polyester ger byxorna snyggt och elegant utseende, samtidigt som de är otroligt sköna att bära.

Kärt barn har många namn - Comfort Pants, Performance Pants, Perfect Pants med mera, de är alla byxor som erbjuder en unik blandning av stil och komfort. Mer än 70.000 av våra kunder har redan köpt våra Comfort Pants, och det revolutionerande konceptet är här för att förbli. Prova marknadens mest behagligaste byxor, du vill helt säkert inte ångra det!

Se alla Comfort Pants här


Comfort Jackets

“Flexibilitet, komfort och kvalitet”

Våra Comfort Jackets är i grunden bra kvalitets jackor med mycket flexibilitet. Comfort Jackets lägger till ett exta lager av komfort utan att kompromissa med dynamiken eller den övergripande känslan av jackan. Du kommer att ha en riktigt snygg slitstark jacka som håller länge. De flesta av jackorna innehåller antingen spandex eller elastan och har en design som ger största möjliga frihet.

Vi har ett stort utbud av Comfort Jackets och har samlat de bästa och mest populära. Som alltid har vi noggrant valt ut jackorna för att ge dig bästa möjliga priser och samtidigt erbjuda mest komfort och stil.

Se alla Comfort Jackets här


Comfort Skjortor

Känn skillnaden själv

Våra Comfort skjortor är skjortor med stretch i en 100% läcker bomullskvalitet. Komfort, stil och snygg passform är ledorden bakom våra Comfort skjortor som är i en enkel, rak design och med knappar som lätt kan stängas.

Skjortorna har en klassisk elegant look, som passar perfekt på kontoret, i staden och tillsammans med våra Comfort Pants.

Nedan hittar du inte ett jättestort - men noggrant urval av de stretchskjortor som vi tror ger mest kvalitet för pengarna. Gemensamt för alla tröjorna är den tidlösa designen, så oavsett vad du väljer får du en skjorta som aldrig går ur modet.

Se alla Comfort Skjortor här


Comfort Overshirts

Känn skillnaden själv

Våra Comfort Overshirts ger dig garanterat en cool och snygg outfit som kan användas vid flera tillfällen – t.ex. både vardag och fest.

Med en Overshirt är du säker på att hålla dig varm.

För dagligt bruk kan du. sätt ihop dem med en basic t-shirt, ett par coola chinos och ett par sneaks

Se alla Comfort Overshirts här


Comfort Jeans

Massor av stretch, komfort och stil

Bland våran super Comfort Jeans kategori finner du massor av bekväma stretch jeans som passar till varje stil. Oavsett vad materialet är spandex eller elastan, så säkrar byxorna dig massor av stretch. Denna elastiska förmågan ser till att Comfort Jeansen sitter som de skall, dygnet runt. Nu är det slut med tajta och obehagliga jeans, som inte erbjuder den flexibilitet du har användning för i din vardag.

Märk efter skillnaden nu!

Se alla Comfort Jeans här


Comfort Shorts

Bekväma, flexibla och eleganta

Precis som alla kläder i vår Comfort Collection är Comfort Shorts den perfekta kombinationen av stil och komfort. Under sommarvärmen finns det inget värre än stela och irriterande shorts. Vi har samlat shorts som är bekväma, flexibla och som inte kompromissar med plaggets eleganta design. De här shortsen innehåller bland annat det extremt töjbara materialet elastan, vilket ger plagget massor av skön stretch.

Vi har noggrant valt ut shorts som uppfyller de här kriterierna och där du får mest valuta för pengarna. Detta gäller både design, kvalitet och pris. Upplev skillnaden själv och möt sommaren med våra Super-stretch Comfort Shorts.

Missa inte en av sommarens stora nyheter - Comfort Shorts!
Se alla Comfort Shorts här


Comfort Suits

Bli av med den stela och obekväma dräkten.


Om du letar efter den formella looken - eventuellt för en jullunch, affärsmöte eller ett festligt tillfälle - då har du landat rätt. Du är garanterad en kostym som har komforten i topp!

Alla blazer och byxor nedan innehåller antingen spandex eller elastan, vilket ger dig exceptionellt mycket stretch – och därför har de fått en plats under vår Comfort Collection.

Känn skillnaden själv

Se alla Comfort Suits här